Kom weer beter in balans met homeopathie

Algemeen

Monique Ammerlaan ontvangt u graag in het nieuwe onderkomen van haar Praktijk voor Homeopathie.

DELFT – Cliënten van de Praktijk voor Homeopathie van Monique Ammerlaan worden sinds kort ontvangen in een nieuwe praktijkruimte. Monique is na een prettig verblijf in Delftstede verhuisd naar een pand aan de Kleveringweg 39c (in het gebouw van Kids Playground).

Dat is een gunstige locatie nabij de snelweg, want ook veel mensen van buiten Delft bezoeken de Praktijk voor Homeopathie. Migraine, vermoeidheid, chronische diarree, gedragsproblemen bij kinderen, astma, whiplash, maag en/of darmklachten, waterwratten, acné… het zijn maar enkele voorbeelden waarbij homeopathie positief kan werken. Door het gebruik van homeopathische middelen krijgt het zelfgenezend vermogen van het lichaam een opkikker. Vaak komt iemand na een homeopathische behandeling beter in balans, waardoor de klachten verminderen of helemaal verdwijnen. “De nieuwe praktijk biedt veel ruimte, waardoor meer mensen hier terecht kunnen met hun klachten”, zegt Monique. “Ik werk samen met Annemieke Jong. Ze heeft ook al een praktijk in Maassluis en ze wil haar praktijk hier verder uitbouwen. We vinden we het heel belangrijk dat onze cliënten zich bij ons op hun gemak voelen, men moet er een goed gevoel bij hebben. Ik wil er met een gezellig gesprek achter komen welk homeopathisch middel het best bij iemand past. 

Homeopathie is overigens ook een heel kindvriendelijke geneeswijze.” Monique vindt het belangrijk dat homeopathie meer bekendheid krijgt. Ze geeft dan ook les aan de School voor Homeopathie en de nieuwe praktijkruimte biedt veel mogelijkheden om homeopathiestudenten te begeleiden. Heeft u ook een lichamelijke klacht? Denk eens aan homeopathie. Dat is volgens Monique heel goed te combineren met reguliere geneesmiddelen en andere therapieën. Telefoon: (015) - 215 54 16. Internet: www.homeopathievooru.nl.

(Fotobijschrift)
Monique Ammerlaan ontvangt u graag in het nieuwe onderkomen van haar Praktijk voor Homeopathie.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12