Roots Autoservice heeft alle reden om optimistisch te zijn

Algemeen

Ook tussen Kerst en Oud en Nieuw heet Joop Wortelboer u van harte welkom bij Roots Autoservice.

PIJNACKER – Deze tijd van het jaar is een periode van terugkijken en vooruitblikken. Ook bij Roots Autoservice.

Het optimisme overheerst hier in Pijnacker en daar is ook alle reden toe. “We gaan zeker een interessant jaar tegemoet”, aldus Joop Wortelboer. Waarom wordt het een interessant jaar? Hij legt uit: “Omdat enerzijds onze klanten naar goede en goedkope jonge occasions blijven zoeken, zeg maar onze doelgroep. En aan de andere kant de economische crisis die voor met name de grote dealerbedrijven ook in 2010 nog zijn tol zal eisen.” 

Roots Autoservice is al ruim 25 jaar actief in de autobranche. Het is een fullservice universeel BOVAG-autobedrijf met een eigen schadeafdeling. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto’s met een BOVAG-garantiebewijs. De auto's (momenteel vijftig) zijn er in alle kleuren, soorten en maten èn prijsklassen. “We hebben alle reden om optimistisch te zijn, want het afgelopen jaar was voor ons, ondanks alle pessimistische voorspellingen, ook al succesvol”, aldus Wortelboer. 

“In een tussentijdse meting van de ANWB/Autoweek is ons bedrijf met een 8,4 gewaardeerd op het gebied van afleveringen van aangekochte occasions. Ook de klanten zelf zijn tevreden. Dat blijkt uit een onafhankelijk onderzoek van www.autobedrijf.tevreden.nl. Klanten kunnen hierbij via internet een enquête invullen en hun mening over ons bedrijf geven. Met gemiddeld een 8,3 doen we het ook in dat onderzoek erg goed.” 

Natuurlijk wil Roots Autoservice zich blijven verbeteren. Daarvoor is vooral de laatstgenoemde meting bruikbaar. “Zo kunnen we kwaliteitsslagen maken op punten waarvan de klant dat nodig vindt”, zegt Wortelboer. “Die punten verbeteren waar nodig en natuurlijk de goede dingen blijven bewaken. We gaan het in 2010 nòg beter doen.” 

Roots Autoservice is één van de voordeligste autobedrijven in de regio. In de prima uitgeruste werkplaats wordt slechts 55 euro arbeidsloon gerekend. Dat is mogelijk vanwege de lage overheadkosten van het bedrijf. “Belangrijk is verder de service die wij bieden”, aldus Wortelboer. “De klant kan altijd gratis gebruik maken van een leen-Panda of een milieuvriendelijke fiets.” 

Wist u overigens dat Roots Autoservice (behalve de werkplaats) tussen Kerst en Oud en Nieuw gewoon geopend is? U bent van harte welkom in de speciale Customer’s Pub en u kunt op uw gemak de vele occasions bekijken. “We wensen al onze klanten in elk geval een mooie Kerst en een fantastisch 2010”, zo besluit een enthousiaste Joop Wortelboer.



Roots Autoservice
Overgauwseweg 65, Pijnacker
Telefoon: (015) - 369 32 33
www.rootsautoservice.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12