De werkplaats is zo betrouwbaar als Saab zelf

Algemeen

Werkplaatschef Leo Bitter is al sinds 1980 aan Autobedrijf Harteveld verbonden, de Saab-specialist van deze regio.

DELFGAUW – Met een brok van ruim 45 jaar Saab-ervaring is Autobedrijf Harteveld dè specialist in deze regio.

Niet alleen voor de aanschaf van een model van dit Zweedse merk kunt u hier terecht. Natuurlijk ook voor het onderhoud, want alle expertise is hier aanwezig. Autobedrijf Harteveld is helemaal gespecialiseerd in Saab. In de werkplaats wordt dan ook alleen gesleuteld aan alle voorkomende Saab-modellen. Wat voor type dan ook en van welke leeftijd dan ook, het team van zes monteurs kan overal mee uit de voeten. Ongeacht het bouwjaar kunnen alle problemen moeiteloos worden opgelost. Onder leiding van werkplaatschef Leo Bitter worden APK-keuringen en reparaties gedaan en onderhoudsbeurten verzorgd. 

De werkplaatschef zelf is al in dienst sinds 1980. De expertise binnen Autobedrijf Harteveld is niet alleen opgebouwd door de jarenlange ervaring met het merk Saab. Doordat veel medewerkers al jaren in dienst zijn, blijft al die ervaring ook voor het bedrijf behouden. “Zelfs onze jongste medewerker heeft al vijf jaar Saab-ervaring”, aldus Bitter. “Al het speciale gereedschap voor vooral oudere Saab-modellen hebben we tot onze beschikking. Maar we gebruiken juist ook de allernieuwste computertechnieken, die voor de nieuwste modellen nodig zijn.” 

In de werkplaats van Autobedrijf Harteveld wordt gewerkt volgens gedifferentieerde uurloontarieven. Dit houdt in dat de bezitter van een oudere Saab altijd een lager tarief betaalt dan iemand met een jonger model. De betrouwbaarheid van deze werkplaats is zo betrouwbaar als het Zweedse merk zelf. “Een Saab is degelijk en veilig”, zegt Bitter. “Alle andere merken gaan hun nieuwe modellen in het hoge noorden van Scandinavië testen, maar wij zijn er geboren! Je hebt daar de meest barre omstandigheden, zoals sneeuw, ijs en hagel. Een Saab is daar standaard tegen bestand, dus heeft standaard degelijkheid.” 

En mocht er toch even naar de auto gekeken moeten worden, dan weet u waar u moet zijn.


Autobedrijf Harteveld
Exportweg 1, Delfgauw
Telefoon: (015) - 256 51 00
www.saabharteveld.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!