Delvenaar in Beeld: zondag 9 november

Algemeen

Nanda Naber (23), studente Civiele Techniek, en medestudente Hellen van Dijk (19)

Wat zijn jullie hier op de Achtersack aan het doen?
Ik ben samen met Hellen posters aan het plakken om het jubileumfeest van onze studentenvereniging te promoten. Onze vereniging Het Gezelschap Praktische Studie bestaat namelijk 115 jaar.

Wanneer vindt dat feest plaats?
Het feest wordt op 12 november in Lorre gehouden. Met onder anderen de Party Animals en DJ John Marks. Het is een feest van onze faculteit, maar we proberen alle studenten van Delft te bereiken. Wij zijn ook elke dag bij alle faculteiten aan het flyeren.

Het hoeveelste bord is dit vandaag?
Hiervoor hebben we er al drie gehad. Hierna gaan we posters plakken in het tunneltje bij het station en daarna bij de Irenetunnel.

Vinden jullie het leuk werk?
Het kost in totaal maar een uurtje. Het is wel vervelend dat de posters heel snel worden overgeplakt. Discotheken uit grote steden plakken hun posters illegaal ook op deze borden.

Heb je nog iets leuks meegemaakt?
Vanavond wordt het wel leuk, want dan heb ik een afscheidsfeestje van een paar vrienden. Die gaan namelijk een project doen in Mozambique. We gaan eerst eten en daarna poolen.

Wat is je nieuws van de week?
Dat is natuurlijk de zege van Obama in Amerika. De eerste zwarte President van Amerika. Ik denk dat dit de beste uitslag voor het land zelf is. En eigenlijk is het goed voor de hele wereld. Wel vond ik McCain een goed verliezer, na de uitslag sprak hij met respect over de winnaar.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12