Postagentschap bij drogist voorziet in behoefte

Algemeen

DELFT – Bewoners van de wijken Buitenhof en Tanthof kunnen sinds ruim vier maanden gebruikmaken van het Postagentschap in de DA Drogisterij aan de Vrijheidslaan 22. Zij kunnen er terecht voor alle handelingen van een gewoon Postkantoor.

“Bij veel mensen is dat nog niet zo bekend, maar het aanbod is dus groot”, zegt eigenaar Jeroen de Bruin. “Steeds meer mensen weten het Postagentschap in de drogisterij te vinden. Iedereen is blij met de aanwezigheid van een geldautomaat en de ruime openingstijden.” 

In het Postagentschap werkt Marion, die is meegekomen na de sluiting van het Postagentschap aan de Bikolaan in Tanthof. Inmiddels heeft ze twee collega’s erbij, namelijk Lia en Netty. Zij helpen de klant gedurende de extra ruime openingstijden graag met allerlei handelingen. Van postzegels tot en met geldzaken. Het kantoor is maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. “Onlangs was in het nieuws dat uiteindelijk alle hoofdpostkantoren zullen verdwijnen”, zegt De Bruin. 

“Alleen de Postagentschappen in winkels, zoals die van ons, zullen overblijven. Over de komst van de DA Drogisterij in de wijk Buitenhof heb ik trouwens ook veel positieve geluiden gehoord. We voorzien met de drogisterij en het Postagentschap echt in een behoefte.” Ook de drogisterij heeft ruime openingstijden. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Elke zondag bovendien van 12.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (015) – 256 06 15.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12