Bruidspaar van de maand

Algemeen

DELFT - Etienne en Natachia Bezemer hebben in hun persoonlijke verleden een heel moeilijke tijd gehad. Beiden zijn heel ongelukkig geweest in relaties. Alle twee hadden ze een droompartner die altijd in gedachten was. Maar door vele teleurstellingen lieten zij dit gevoel varen. Het is maar een droom, het bestaat niet, dachten zij op een gegeven moment. Tot op een warme dag in juni 2009, toen alle buren samen kwamen op het grasveld om gezellig te kletsen.

Zo leerde iedereen elkaar steeds beter kennen. Ook Etienne en Natachia leerden elkaar op dit grasveld beter kennen en tot hun verbazing klikte het supergoed. De vonk sloeg al gauw over en daarna kregen ze een relatie. Velen dachten dat het gewoon een vlaag was die snel over zou gaan, maar het was zeker geen vlaag. Van een relatie kwam samenwonen en in november 2010 werd hun zoontje Joshua-Jayden geboren. 
Uiteindelijk besloten Etienne en Natachia dit jaar hun liefde te bekronen met een droomhuwelijk. Dit huwelijk heeft de liefde voor elkaar en het gezin compleet gemaakt. Ze trouwden op het stadhuis en de kerkelijke inzegening was in de Maria van Jessekerk. Vanaf hun eerste ontmoeting tot de dag van vandaag zijn Etienne en Natachia onafscheidelijk. Voor elkaar vormen zij het puzzelstuk waar ze jaren naar op zoek zijn geweest. Het puzzelstuk dat ze eindelijk gevonden hebben. Dromen hoeven dus helemaal geen bedrog te zijn. Als je blijft geloven, hopen en genoeg geduld hebt, dan komen dromen ook echt uit. Dit hebben Etienne en Natachia samen mogen beleven.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12