Slagerij Leo van Vliet is meer dan een slagerij alleen

Algemeen

DELFT – Slagerij Leo van Vliet is een jaar geleden helemaal gemoderniseerd. De slagerij die al 68 jaar bestaat heeft een frisse strakke winkel gekregen, waar de klanten heel enthousiast op hebben gereageerd.

Slagerij Leo van Vliet is van oudsher een prima slagerij. U vindt er natuurlijk de gebruikelijke slagersproducten, maar er zijn ook wekelijks weer nieuwe producten. Deze week zult u er bijvoorbeeld gehaktmuffins en gevulde portobello’s kunnen kopen. De laatste tijd hebben de kant-en-klaar maaltijden een grote vlucht genomen. Bij Slagerij Leo van Vliet zijn er wel twaalf soorten, elke dag vers bereid. U kunt kiezen uit hachee, Stroganov, Boeuf Bourguignon, een jachtschotel, witlofschotel, Italiaanse gehaktschotel, kipkerrie, een bloemkoolschotel en een rundvlees- en rode kool-ovenschotel. Ook stamppotten als boerenkool, zuurkool, hutspot en een andijviestamppot zijn verkrijgbaar, inclusief een echte slagersrookworst. Daarnaast verkoopt de slagerij ook nasi, bami en macaroni. “De consument heeft minder tijd”, zegt Leo van Vliet. “Tweeverdieners kiezen voor het gemak. De maaltijden zijn ook in trek bij jongeren. Het is voornamelijk echte winterkost en die periode is nu weer aangebroken.” 

Bij Slagerij Leo van Vliet kunt u ook terecht voor belegde broodjes, die ter plekke vers worden klaargemaakt. Er zijn wel zestig verschillende soorten verkrijgbaar. “De klanten hebben ook de gelegenheid om hun broodje bij één van de statafels in de winkel op te eten.” 

De feestdagen komen er weer aan. Slagerij Leo van Vliet is vanouds hét adres voor uw wild en gevogelte. U kunt daar nu al weer voor bij de slagerij aankloppen.

Bedrijf: Slagerij Leo van Vliet
Adres: Oude Kerkstraat 9
Telefoon: (015) - 212 18 78
Internet: www.slagerijleovanvliet.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12