Nieuw in Delft: Booster Juice

Algemeen

Bedrijf: Booster Juice Nederland Ondernemer: Sarah Engelberts en Rogier Dekker Leeftijd: 25 jaar (beiden) Locatie: Wijnhaven 13 Bemiddeld door: Björnd Makelaardij

-Wat zijn de kernactiviteiten?
Booster Juice levert de allerlekkerste Smoothies & Juices van vers fruit en overheerlijke verse Panini’s en Wraps. Producten die bij Booster Juice met een hoofdletter worden geschreven. Er wordt veel zorg aan besteed. Booster Juice levert deze producten als tussendoortje, maar ook als complete lunch. Alles volgens een goed doordacht Canadees concept. De focus ligt op supergezonde en voedzame producten, die ter plekke worden bereid met verse ingrediënten. Je ziet wat je krijgt.

-Waarom deze locatie?
Wij vinden Delft een gezellige en sfeervolle stad. Delft is ook een sportieve stad en sportiviteit past helemaal bij onze visie. Bovendien heeft Delft veel studenten en toeristen, die een belangrijk aandeel van onze klanten vormen. Veel toeristen kennen het product al vanuit het buitenland.
Onze winkel is midden in de oude binnenstad gevestigd. Het is een superlocatie voor wat betreft de aanloop van toeristen, studenten en winkelend publiek.

-Wat vind je van Delft als ondernemersstad?
Delft is een fijne stad. Vele zaken zijn in Delft zeer goed geregeld. Er wordt door de Gemeente goed meegedacht met de ondernemer. Tot nu toe zijn wij zeker niet ontevreden.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!