Eigen Toyota Verso 7-zitter voor Ring Pass C3 Meisjes

Algemeen

De C3 Meisjes van hockeyvereniging Ring Pass heeft afgelopen week z’n zelf ontworpen Toyota Teamauto in ontvangst genomen.

DELFT – De C3 Meisjes van hockeyvereniging Ring Pass is één van de winnaars van de actie ‘Veilig Uit & Thuis’. Tijdens het winnaarsfeest heeft het team zijn zelf ontworpen Toyota Teamauto in ontvangst genomen.

De C3 Meisjes van Ring Pass mag zich een seizoen lang laten rondrijden in een veilige Toyota Verso 7-zitter. Ze kregen de sleutels overhandigd door Giovanni van Bronckhorst, ambassadeur van de ‘Veilig Uit & Thuis’ campagne. De winnende teams wisten van alle genomineerde ontwerpen de meeste stemmen te verzamelen. De afgelopen weken voerden de 200 genomineerde teams massaal campagne om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. In totaal hebben ruim 10.000 sportteams uit heel Nederland meegedaan aan de actie die sportende kinderen, ouders, sportclubs en andere betrokkenen bewust moet maken van gevaarlijke verkeerssituaties op weg van en naar de training of wedstrijd. 

De ontwerpactie is een onderdeel van de meerjarige campagne ‘Veilig Uit & Thuis’ van Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Toyota Nederland. Ook autobedrijf Toyota DIGO aan de Reinier de Graafweg 2a ziet het belang in van de Veilig Uit & Thuis-actie. Deze campagne richt zich op het verbeteren van de verkeersveiligheid op en rond sportclubs in Nederland. Op weg van huis naar de sportclub zijn er vaak veel gevaarlijke situaties voor kinderen. Ook ouders nemen hun verantwoordelijkheid niet altijd door bijvoorbeeld te veel kinderen op de achterbank te plaatsen of kinderen geen gordel te laten dragen. “We zijn aangenaam verrast dat zoveel sportteams hebben meegedaan aan de actie”, zegt Paul van den Acker, General Manager Marketing Toyota Nederland. “Dat betekent dat ruim 10.000 sportteams en verenigingen bewust met het thema verkeersveiligheid op en rond de sportverenigingen zijn bezig geweest. We zijn blij dat de campagne zo enorm leeft. Dat geeft een goede basis voor het vervolg van de campagne volgend jaar.” Op de campagnesite www.veiliguitenthuis.nl is een meldpunt ingericht voor onveilige verkeerssituaties in de buurt van sportverenigingen. Zie verder voor meer informatie over Toyota Digo de website www.toyotadigo.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12