Waardecheque van 500 euro voor winnaar Verkeersquiz

Algemeen

Jack van der Pluijm wordt gefeliciteerd door Saskia van Bouman Autoschade met het winnen van de eerste Verkeersquiz.

DELFT – De winnaar van de eerste Verkeersquiz is bekend. De gelukkige is Jack van der Pluijm. Hij krijgt een waardecheque ter waarde van 500 euro. Die wordt beschikbaar gesteld door Bouman Autoschade. Afgelopen week werd hij bij het bedrijf alvast door Saskia gefeliciteerd.

Van der Pluijm is chauffeur van beroep en hij heeft de afgelopen weken met veel plezier meegedaan aan de Verkeersquiz van de krant Delft op Zondag in samenwerking met Verkeersschool Jansen. “Ik wilde wel kijken of ik alles nog wist”, zegt Van der Pluijm. “Er zaten best moeilijke vragen tussen, daarbij was ik wel aan het twijfelen. Maar ik heb niks opgezocht, ik ben gewoon alles goed bij mezelf nagegaan. Het was heel leuk om te doen en ik ben dus van plan ook aan de tweede Verkeersquiz mee te doen.” 

Door zijn beroep zit Van der Pluijm veel op de weg. Het valt hem op dat veel verkeersdeelnemers tegenwoordig vaak doen wat ze zelf willen. “Die gaan hun gang maar en houden zich niet aan de regels”, zegt hij. “Mijn grootste ergernis in het verkeer is dan ook de eigenzinnigheid van zowel automobilisten, fietsers als voetgangers.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12