Mark wordt 8

Algemeen

Het team van Mark Financiële Diensten is nog net zo fris en fruitig als acht jaar geleden. Van links naar rechts Thérèse van Reeuwijk, Mark Muller en Suzanne Lukas.

DELFT – Mark Financiële Diensten aan de Oude Delft 103 bestaat volgende maand 8 jaar. Mark Muller, Thérèse van Reeuwijk en Suzanne Lukas zijn na al die jaren nog steeds fris en fruitig. En dat zijn ook de kenmerken van rosé.

Ter gelegenheid van de verjaardag is er een speciale actie. Iedereen die tot aan de zomer bij het kantoor klant wordt, krijgt behalve het beste advies ook een heerlijke zomerse fles rosé mee naar huis. Het werkterrein van Mark Financiële Diensten is in de afgelopen acht jaren flink uitgebreid. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de regio. 

Natuurlijk kunt u hier terecht voor hypotheekadvies, maar ook voor bijvoorbeeld pensioenadvies, advies op het gebied van verzekeringen en sparen. In alle gevallen bent u verzekerd van onafhankelijkheid. Mark Financiële Diensten is niet gebonden aan welke partij dan ook en werkt altijd met de (wisselend) goedkoopste partij zonder bijkomende kosten voor de klant. Wilt u het eens ondervinden? Een begrijpelijk antwoord krijgen op moeilijke vragen? Hoe het is om geholpen te worden door mensen met fris plezier in het vak? Vier de verjaardag dan mee en drink rosé! Telefoon: (015) - 214 75 43. Internet: www.markhypotheken.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12