Kijk op de wijk berichten

Bestemmingsplan St. Sebastiaansbrug
DELFT – Het bestemmingsplan St. Sebastiaansbrug heeft de Belangenvereniging TU Noord aangezet tot het indienen van zienswijzen bij de Gemeente. De bezwaren van de Belangenvereniging richten zich op het faciliteren van een groeiende verkeersstroom door de wijk. In antwoord op vragen van de Belangenvereniging heeft de Gemeente uitleg gegeven over het verschil in verkeerstellingen. Die zijn een onderdeel van het beroep van de vereniging tegen het bestemmingsplan St. Sebastiaansbrug. Kijk voor meer informatie op www.tunoord.nl.


Bestuursleden Buurtvereniging Delftzicht
DELFT – Buurtvereniging Delftzicht heeft een goede slag kunnen slaan op het gebied van nieuwe bestuursleden. Het bestuur is de drijvende kracht achter de Buurtvereniging Het is dan ook belangrijk dat het bestuur een complete bezetting heeft. Na eerdere vergeefse oproepen is enige tijd geleden huis-aan-huis een flyer rond gedeeld. Deze actie was een groot succes, want er zijn zeven aspirant-bestuursleden bijgekomen, naast de huidige vijf bestuursleden. De Buurtvereniging Delftzicht is nu weer helemaal toegerust om zich volledig voor het woongebied Delftzicht in te zetten.


Nieuwe speelplek Zeeheldenbuurt
DELFT – Kinderen uit de Zeeheldenbuurt hebben tijdens een speciale bijeenkomst hun wensen en voorkeuren kenbaar gemaakt voor een nieuwe speelplek. Het speelterrein moet komen tussen de Mijnbouwstraat, de Maerten Trompstraat en de Piet Heinstraat. Het ontwerp houdt rekening met drie uitgangspunten: avontuurlijk, natuurlijk en groen. Avontuurlijk, door meer te kiezen voor spelaanleidingen in plaats van traditionele toestellen. Natuurlijk, door het gebruik van materialen die in een groene omgeving passen. En groen, door zo veel mogelijk toestellen te kiezen die op gras kunnen staan.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1