Ondernemers vertrouwen hun administratie toe aan Cijfermeester Peter van Koppen

Algemeen

DELFT – Voor kleine ondernemers is het handig om de administratie uit handen te geven aan een specialist.

Dan kunnen ze zich zelf uitsluitend richten op hun werk, dat natuurlijk in de eerste plaats alle aandacht opeist. Wie slim is, schakelt voor zijn administratie Cijfermeester Peter van Koppen in. Cijfermeester is een franchiseformule met vestigingen door het hele land. Peter van Koppen is op 1 september begonnen met zijn eigen administratiekantoor aan huis. Hij is aangesloten bij Cijfermeester. “Tot vorig jaar heb ik bij de ING gewerkt”, zegt Van Koppen. “Daar heb ik 33 jaar gewerkt, voornamelijk in de interne accountancy.” 

Nu heeft hij dus zijn eigen bedrijf, waarbij hij de administraties voert voor MKB-bedrijven en zzp’ers. Hierbij kunt u verder denken aan fiscale aangiftes, salarisadministratie en ook fiscale adviezen. Doordat Van Koppen een kantoor aan huis heeft, blijven de kosten voor zijn klanten laag. “Ik kom natuurlijk graag bij mijn klanten thuis”, zegt hij. “Het is in mijn werk belangrijk om goede contacten te leggen en te onderhouden. Meedenken met de klant, daar gaat het om.” 

Alle Cijfermeesters zijn klantgericht en zeer betrokken bij de klant. Van Koppen is bijvoorbeeld ook een financieel planner, zodat hij een klant ook kan adviseren om grip te houden op uitgaven en inkomsten. “Eigenlijk bij alles wat de financiën raakt kan ik worden ingeschakeld. Ik wil graag dat men ook met specifieke vragen bij mij terecht kan, bijvoorbeeld op het gebied van erfrecht. Daar wil ik me verder in gaan ontwikkelen.” 

Via de franchiseformule Cijfermeester kunnen de aangesloten ondernemers regelmatig cursussen en workshops volgen. De aangesloten adviseurs kunnen zich dus inderdaad steeds verder ontwikkelen. Cijfermeester Peter van Koppen is ook aangesloten bij Business Network International (BNI). Dat is een kring van ondernemers die elkaar onderling aanbevelingen doen. Wilt u als ondernemer uw administratie uit laten voeren door een betrouwbaar administratiekantoor? Kies dan voor Cijfermeester Peter van Koppen, hij is u graag van dienst.

Bedrijf: Cijfermeester
Adres: Floresstraat 71
Telefoon: (015) - 212 58 16
Internet: http://www.cijfermeester.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12