Delvenaar in Beeld: zondag 28 september

Algemeen

Astrid Bulthuis-Van der Jagt (42) met haar kinderen Matthieu en Gwendolyne

-Wat doe je hier in de Aletta Jacobstraat?
Ik kom net mijn huis uit. Eerst ga ik op de markt vis halen en daarna naar de Brabantse Turfmarkt om boodschappen te doen.

-Wat voor vis ga je allemaal halen?
Nog geen idee, ik zie het wel. Bokking of kibbeling, gewoon waar ik zin in heb. Ik eet wel twee keer per week vis. Het is gezond en ook heel lekker. Inktvis, daar hou ik bijvoorbeeld ook van.

-Gaan de kinderen altijd mee?
Nee, zij zijn tien en twaalf jaar en al heel zelfstandig. Daarom ben ik nu ook weer bezig met vast werk. Nu werk ik nog als secretaresse of managementassistente op uitzendbasis. Ik ben trouwens ook gemeenteraadslid geweest voor de VVD. Nu ben ik helemaal weg uit de politiek, maar toch kennen veel mensen mijn naam daar nog van.

-Heb je nog iets leuks meegemaakt?
Met internet sta ik op en ik ga er mee naar bed. Ik communiceer dan ook veel met mensen via internet. Daar komen vaak heel leuke contacten uit voort. En voor de rest geniet ik gewoon veel van de kinderen.

-Wat is je nieuws van de week?
Die bomaanslag in het Marriotthotel. En het valt me ook op dat veel mensen zomaar hun kinderen of familie vermoorden. Laatst was er weer zoiets op een school in Finland. Ook in Nederland gebeurt dat. Wij hebben het daar thuis best veel over, want zoiets maakt echt indruk op de kinderen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12