Cadeauwinkel onderscheidt zich door exclusiviteit

Algemeen

In de nieuwe winkel F&T Kado’s van Wilma Lam (foto) en René Vermeulen vindt u cadeauartikelen voor jong en oud en in alle prijsklassen.

DELFT – Vindt u het heerlijk om in een cadeaushop rond te snuffelen, op zoek naar leuke artikelen? Sinds kort kunt u dat naar hartelust doen bij F&T Kado’s aan de Breestraat 28a, een nieuwe winkel van Wilma Lam en René Vermeulen.

Het is een echte cadeauwinkel, waar voor jong en oud iets te vinden is. Er zijn artikelen in alle prijsklassen verkrijgbaar. “Maar echt onderscheidend zijn wij door enkele exclusieve collecties”, zegt Wilma. “Die artikelen worden speciaal voor deze winkel gemaakt en zijn nergens anders in Delft verkrijgbaar.” 

Er zijn bijvoorbeeld de van fietsbanden vervaardigde kettingen van CrejoArt. Maar ook lederen tassen en riemen van Mjrting Spirit. In de winkel vindt u voorts aparte tassen van Spat. “Verder verkopen wij eigenlijk alles wat je maar bedenken kunt”, gaat Wilma verder. “Van sieraden tot sjaals, van riemen tot hebbedingetjes.” In de exclusieve en vooral ook heel gezellige Delftse winkel geldt nog de hele maand december een korting van 10 procent op het hele assortiment. Kom dus eens kennismaken en kijk of u iets moois kunt vinden. De winkel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (015) - 212 39 99.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12