Kerstkoopzondag in de Hoven Passage

Algemeen

DELFT – In de Hoven Passage vindt op zondag 21 december een speciale Kerstkoopzondag plaats. Deze feestelijke dag zijn alle winkels van 12.00 tot 17.00 uur geopend, dus dit is dè gelegenheid om uw Kerstinkopen te doen. Hier vindt u immers alles onder één dak. Het hele winkelcentrum is in Kerststemming gebracht en de aanwezigheid van de Kerstman maakt het geheel compleet.

“Hij loopt een groot gedeelte van de dag rond en deelt aan kinderen mandarijnen uit”, zegt Marja Keizer, penningmeester van de Winkeliersvereniging. “Het winkelend publiek kan ook zijn geluk beproeven bij het Rad van Fortuin, op een podium bij Restaurant Mirell. Presentator Ruud van der Heijden zal op zijn bekende enthousiaste manier vertellen wat u gewonnen heeft.” Iedereen die deze dag een aanschaf doet bij één van de winkels van de Hoven Passage mag een draai aan het rad geven. De enige voorwaarde om mee te mogen doen, is het tonen van een kassabon van die dag. “De deelnemers hebben altijd prijs”, gaat Keizer verder. “De prijzen lopen uiteen van een kledingbon van 100 euro tot een mooi glas met lekkere noten. 

En van een overvolle kist mandarijnen tot ‘De Hoven Passage 40 jaar waardebon’ ter waarde van 5 euro. Alle deelnemende winkels hebben prijzen beschikbaar gesteld. De gewonnen bonnen moeten overigens wel die dag in het winkelcentrum verzilverd worden.” Ondanks de werkzaamheden voor de aanleg van de parkeergarage is de Hoven Passage goed bereikbaar. Het parkeren is deze dag helemaal gratis. Wist u trouwens dat op 17 december al het nieuwe HEMA-filiaal wordt geopend? Deze winkel komt op de plaats waar voorheen C1000 te vinden was.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12