Maak kennis met het cursusaanbod van Centrum NLD3

Algemeen

Annet Broertjes en Nineke Lamaison (links voor, individuele psychotherapie) en Marijn van der Vegt (tweede van rechts, lichaamsgerichte therapie) en een aantal andere docenten van Centrum NLD3.

DELFT –In een economisch wat mindere tijd is men al gauw geneigd te bezuinigen op schijnbaar minder noodzakelijke dingen, zoals ontspanning en persoonlijke groei. De mensen achter Centrum NLD3 willen benadrukken dat het juist in zo’n periode belangrijk is stil te staan bij wie je bent, wat je belangrijk vindt, waar je staat en wat je wilt.

Centrum NLD3 aan de Nieuwe Langendijk 3 houdt op maandag 5 september een open avond. Bezoekers kunnen tussen 19.15 en 22.15 uur in de rustgevende, aangename omgeving van het centrum kennismaken met het grote aanbod. Dit bestaat onder andere uit mindfulness, massage, dansworkshops, meditatie, familieopstellingen, lichaamswerk en individuele behandelingen zoals massage- en psychotherapie. Tijdens de open avond zijn er keuzeprogramma’s, met korte workshops van een half uur met oefeningen en uitleg van de docenten. De programma’s zijn vrijblijvend, dus u kunt meedoen of alleen rondkijken. Het is een leuke en laagdrempelige manier om eens kennis te maken met het centrum. De cursussen beginnen weer in het najaar. Er zijn cursussen van één dag tot cursussen van tien dagen (zie de website voor de data). Centrum NLD3 bestaat nu negen jaar en is een samenbundeling van aparte praktijken met reguliere en lichaamsgerichte vormen van therapie. De praktijken verwijzen regelmatig intern naar elkaar door. Internet: www.nld3.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12