Kies voor de veelzijdigheid van Wittenberg Loodgieters- en CV-bedrijf

Algemeen

Marcel Wittenberg heeft met zijn loodgieters- en CV-bedrijf veel particuliere klanten en die brede kring breidt zich steeds verder uit.

DELFGAUW - Wittenberg Loodgieters en CV-bedrijf in de Gaardenierstraat 15 in Delfgauw is een allround bedrijf dat installatie- en loodgieterswerk combineert. Marcel Wittenberg is in 2007 zijn eigen bedrijf begonnen, na twintig jaar ervaring opgedaan te hebben bij verschillende andere installatiebedrijven. Het zelfstandig ondernemerschap lonkte en dus zette hij de stap. Het bedrijf is nu al heel succesvol.

Marcel Wittenberg heeft veel particuliere klanten en die brede kring breidt zich steeds verder uit. “Ik heb eerst de juiste ervaring opgedaan om het installatie- en loodgieterswerk in mijn eigen bedrijf te combineren”, zegt hij. Bij installatiewerk kunt u denken aan het vervangen van cv-ketels en het onderhoud daarvan. Ook kunnen storingen worden verholpen. “Ik lever alle merken cv-ketels. De hoofdleveranciers zijn Remeha en Nefit”, zegt Wittenberg. “Ik werk bewust niet met onderhoudscontracten, maar met een vast uurtarief. Dat geeft de klant een reëel beeld. Hij krijgt waarvoor hij betaalt.” Bent u van plan uw cv-ketel te vervangen? Wittenberg geeft u de tip dat nu te doen. “Kies dan voor een hoogrendementsketel, want daarmee verdien je echt geld terug ten opzichte van de oude ketel”, legt hij uit. “Naast het installatiewerk doe ik dus ook het echte loodgieterswerk. Daarbij moet je vooral denken aan het omleggen van leidingen voor keukens en badkamers. Daarnaast plaats ik boilers en verhelp ik kleine verstoppingen. Ook het leveren en plaatsen van sanitair en zelfs complete keukens is mogelijk.” Wittenberg Loodgieters- en CV-bedrijf is zo allround, dat u er zelfs terecht kunt voor het aanleggen van vloerverwarming. Ook kunt u terecht voor dakwerkzaamheden, zoals het vervangen van zinken goten. U kunt het beste 's avonds bellen voor het maken van een afspraak. Telefoon: (06) 14781511. Internet: www.wittenbergdelfgauw.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12