Deurloo Autoschade: wie bepaalt, die betaalt

Algemeen

DELFT – Het bedrijf Deurloo Autoschade is diepgeworteld in Delft en omstreken. Het bestaat al negentig jaar en is voor vele Delftenaren een betrouwbaar adres voor het herstel van schade aan hun auto.

Het bedrijf is met zijn tijd meegegaan en het is nu een uiterst modern schadeherstelbedrijf. Wat is er dan logischer om voor een bedrijf in uw eigen omgeving te kiezen? 

Het komt tegenwoordig vaak voor dat verzekeringsmaatschappijen hun cliënten doorverwijzen naar schadeherstelbedrijven in bijvoorbeeld Den Haag. Dat gebeurt nièt omdat die beter zijn, maar gewoon omdat daar afspraken mee gemaakt zijn. Het geluid dat Deurloo Autoschade wil laten horen: laat u niet als makke lammetjes naar die bedrijven in Den Haag sturen. “Wij zijn hèt schadeherstelbedrijf om de hoek”, zegt directeur Mario Hagebeek. “Het is een bedrijf voor en door Delft, met kwaliteit als onze levenslijn. Dat was in het begin zo en dat is nu nog steeds zo. Hierdoor kunnen wij ook schriftelijk vier jaar garantie geven op schadeherstel.” 

Het is duidelijk wat Hagebeek zeggen wil. Een doorverwijzing naar een bedrijf in bijvoorbeeld Den Haag om de schade aan uw auto te laten herstellen is geen verplichting. “U bent altijd vrij om zelf te kiezen waar u die schade wil laten herstellen”, zegt hij. “En wie slim is, laat dat bij ons bedrijf doen. Wie betaalt, die bepaalt. We werken behalve voor particulieren ook voor dealers, grote bedrijven en leasemaatschappijen. Deurloo is een goed, modern en jong bedrijf, terwijl we toch al ruim negentig jaar ervaring hebben. Ook zijn er geen financiële nadelen voor de klant als zij voor Deurloo kiezen. En er staat bij reparatie altijd gratis vervangend vervoer voor u klaar.” 

Bij Deurloo Autoschade nemen de mens en het milieu een belangrijke plaats in. Als ISO-gecertificeerd FOCWA Garantiebedrijf werkt Deurloo Autoschade met zeer goed opgeleid personeel, met originele onderdelen en met de modernste reparatietechnieken. Uw auto is dus in zeer goede handen bij dit Delftse bedrijf.

Bedrijf: Deurloo Autoschade
Adres: Bellweg 20
Telefoon: (015) - 256 02 35
Internet: www.deurlooautoschade.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12