Koperen Pan, Eten & Drinken weer open na flinke renovatie

Algemeen

DELFT – De vernieuwde Koperen Pan is afgelopen dinsdag weer voor het eerst open gegaan. Het resultaat van de renovatie mag er zijn. Sinds 1977 al staat De Koperen Pan aan de Papsouwselaan 21 voor warmte, gezelligheid en kwaliteit. Inmiddels is de derde generatie van de familie Nieuwenbroek actief in het bedrijf.

De Koperen Pan kent een enorme grote vaste gastenkring. Dat het bedrijf goede kwaliteit en service levert, bleek onlangs wel uit een recensie in het Algemeen Dagblad. De krant noemde het bedrijf een ‘Topper’ en kende het als eindscore een 8- toe.
Het huidige interieur, dat sinds 1996 staat voor gezelligheid en een huislijke sfeer, was echter toe aan vernieuwing. Ook de huisstijl van het bedrijf is gemoderniseerd en de naam is gewijzigd in Koperen Pan, Eten & Drinken. Verder is ook de menukaart vernieuwd. Wat blijft is de goede kwaliteit van eten & drinken. Koperen Pan, Eten & Drinken is bereikbaar via het e-mailadres mailto:info@dekoperenpan.nl?subject=via%20delftopzondagnl en via telefoonnummer 015 - 257 06 93.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12