Je hoeft maar iets te bedenken en dit bedrijf kan het beletteren

Algemeen

Studio Smits Reclame is een allround bedrijf waar u terechtkunt voor (auto)belettering, ontwerp van logo of huisstijl, reclame-uitingen en advertenties.

DELFT – Studio Smits Reclame aan de Ampèreweg 9 is al jaren een vertrouwd adres voor Delftse MKB-bedrijven.

Het bedrijf is allround en het kan snel inspelen op de wensen van de klant. Bij een opdracht kan Studio Smits Reclame meestal direct aan de slag. In 1956 begon reclametekenaar Huib Smits zijn eigen bedrijf: Studio Smits. Zestien jaar later werd het bedrijf overgenomen door Smits Reclame, waar zijn zoon Jan Huib de eigenaar van was. De naam Studio Smits Reclame was snel bedacht. 

In februari van dit jaar is het bedrijf overgenomen door een ander puur Delfts bedrijf: Glashandel Verbeek. “De twee bedrijven vullen elkaar goed aan”, zegt Miranda Born. “Onder andere op het gebied van glasfolies. Deze wisselwerking tussen de twee bedrijven wordt voor klanten steeds normaler. Komend jaar zal de samenwerking ook in een nieuwe gezamenlijke showroom met glasmateriaal en belettering tot uitdrukking komen.” 

Miranda is de rechterhand geworden van directeur Ben van der Linden van Glashandel Verbeek. Op de werkvloer van Studio Smits Reclame werken twee nieuwe krachten. Eén van hun belangrijkste activiteiten is autobelettering. Maar eigenlijk met alles waar reclame op gezet kan worden, kunt u bij dit bedrijf terecht. “Wij kunnen een ontwerp maken, maar de klant kan ook met een bestaand ontwerp langskomen”, zegt Miranda. “Wij hebben overigens alle automerken in ons digitale bestand. Het door de klant gekozen ontwerp heeft hij binnen enkele dagen in huis.” Logo’s, vignetten, een complete huisstijl, het is allemaal mogelijk. Een bestaande huisstijl kan ook worden gemoderniseerd. “Met onze fullcolour printer kunnen wij daarnaast printen op materialen als zelfklevend vinyl, zeildoek, canvas en verschillende soorten papier”, aldus Miranda. “Uitstekend te gebruiken voor een beursstand, showroom of etalage. Ook voor advertenties is men bij ons aan het juiste adres.”


Studio Smits Reclame
Ampèreweg 9
Telefoon:(015) - 212 58 30
www.studiosmits.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12