Schoonheidssalon Ambiance is klaar voor het voorjaar

Algemeen

DELFT - Omdat men bij schoonheidssalon Ambiance nooit stil zit, is er een frisse voorjaarswind door de winkel en het behandelaanbod gegaan. Vanaf april breidt Ambiance de behandelmethoden nog eens flink uit met apparatuur.

Samen met de Powerlite Peeler, ook wel bekend als microdermabrasie, en de Beautytec Sim kan schoonheidssalon Ambiance haar reputatie als huidverbeterende schoonheidssalon nog meer kracht bij zetten en met de nieuwe professionele

seizoensbehandeling voorjaar-zomer 2008 helpen wij van schoonheidssalon Ambiance uw huid binnen 90 minuten weer uit haar winterdip, aldus eigenaresse Nadine.

Ons team heeft versterking gekregen van twee nieuwe maar zeer ervaren schoonheidsspecialistes. Met Wendy en Daisy er bij heeft Ambiance vanaf heden een optimale bezetting. Tussendoor kunt u nu dus makkelijk bij één van de medewerksters terecht voor een vraag of een aankoop.

Ook de nominatie voor Beste Leerbedrijf 2008 houdt de gemoederen bij Ambiance bezig. Sinds 2,5 jaar worden hier leerling-schoonheidsspecialistes begeleid tot aan het examen. Deze schoonheidssalon heeft de nominatie gekregen vanwege het uitwerken van een opleidingsmethode die geheel is afgestemd op het bedrijf. Nu alle voorgesprekken met onder andere de examencommissie zijn afgerond, is het afwachten tot 10 april. Dan wordt tijdens het Onderwijscongres de all-over-winnaar van de branche bekend gemaakt.



Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12