Marktleider in renovatie van ramen, deuren en kozijnen

Algemeen

De showroom van Dreumel Ramen Deuren Serres toont talloze praktijkvoorbeelden en vormt het visitekaartje van het bedrijf.

DEN HAAG – De showroom is het visitekaartje van Dreumel Ramen Deuren Serres aan de Rhône 34 in Den Haag (Forepark). Talloze praktijkvoorbeelden geven overzichtelijk de mogelijkheden van dit bedrijf weer op het gebied van renovatie van ramen, deuren en kozijnen. Op dit gebied is Dreumel marktleider in Zuid-Holland.

In twintig jaar tijd is een uitstekende naam opgebouwd door het leveren van de beste kwaliteit en service. “Belangrijk is dat altijd de architectuur van de woning wordt gerespecteerd”, zegt Richard van Dreumel. “In de showroom is dan ook voor elk type woning iets passends te vinden, met een grote verscheidenheid aan stijlen en materialen. 

U vindt er bijvoorbeeld praktijkvoorbeelden van renovaties van houten en stalen kozijnen, die kunnen worden vervangen door fraaie kunststof kozijnen die niet van houten kozijnen zijn te onderscheiden, aluminium kozijnen ter vervanging van staal en fraaie authentieke geprofileerde houten kozijnen.” Ook op het gebied van dakkapellen is Dreumel actief. Deze worden in eigen beheer geproduceerd en ook geheel aan de woningstijl aangepast: klassiek of modern. “Daarnaast is er keuze uit een onderhoudsvrije dakkapel, waar de meeste mensen tegenwoordig voor kiezen, en een traditionele dakkapel”, aldus Van Dreumel. 

Het laatste werkveld van dit bedrijf betreft serres. Dreumel kan zorgen voor een complete aanbouw, van fundering tot oplevering. Het hele traject kan voor de klant worden verzorgd. “Een belangrijke trend vormen momenteel de tuinkamers”, zegt Van Dreumel. “Dit zijn ongeïsoleerde constructies, veelal een afsluiting of overkapping van een terras. Deze tuinkamers zijn makkelijk tegen de gevel te monteren.” Het bedrijf is twintig jaar geleden in Voorburg begonnen en huist sinds drie jaar in een prachtig pand op het Forepark. Het is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Telefoon: (070) - 386 44 84. Internet: www.dreumel.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12