Tattoo Dennis naar groter pand met meer mogelijkheden

Algemeen

De twee tattoo-artists Dennis en Ritchie van Tattoo Dennis heten u graag welkom in hun nieuwe zaak aan de Oude Langendijk.

DELFT – Tattoo Dennis is verhuisd van de Nieuwe Langendijk naar een groter pand aan de Oude Langendijk 24. Het ligt bovendien meer in de loop, zodat binnenstadbezoekers er makkelijker binnen stappen. Een groter pand was met de komst van een extra tattoo-artist wel nodig. Dennis en zijn nieuwe collega Ritchie hebben allebei een eigen behandelstoel in de vrolijke zaak met veel kleur. “Alles is mogelijk op het gebied van tattoos”, zegt Dennis. “Van zwart-wit tot kleur, van tribal tot portretten, old- en newskool, Maori, Japans en nog veel meer.”

Tattoos zijn nog steeds heel erg in trek. Ritchie: “Niks is te gek en alles kan in deze tijd. In de drie weken dat we hier nu open zijn zetten we zo’n drie à vier tattoos per dag.” Bij Tattoo Dennis gaat het tatoëren volgens de richtlijnen van de GGD, waar de tattooshop ook bij aangesloten is. Niet alleen voor tattoos kunt u hier terecht, maar ook voor piercings. Er zijn wel zeventien verschillende soorten piercings mogelijk, zoals voor de neus, oren, navel of tong. “We doen geen intieme piercings”, zegt Bianca. “Wel doen we dermal piercings. Hierbij wordt er onderhuids een plaatje aangebracht, waarna er vervolgens een steentje op de huid wordt gedraaid.” Iedere maandag worden alle soorten piercings gezet voor slechts 35 euro. Ook voor het aanbrengen van oorbellen bij kinderen kunt u bij Tattoo Dennis terecht. Dit gebeurt door middel van een nieuw druksysteem voor de optimale veiligheid. Kom ook naar de officiële opening van Tattoo Dennis op zaterdag 7 januari van 12.00 tot 16.00 uur. Telefoon: (015) 8892184. Internet: www.tattoodennis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12