Fiesta is de belichaming van Fords kinetic Design

De vernieuwde Ford Fiesta, vanaf komende week bij Ardea Auto in de showroom, zal vooral een jong publiek aanspreken. Rechts: verkoper Sven de Wolff.

DELFT – Bij Ardea Auto staat vanaf komende week de vernieuwde Fiesta in de showroom. En dan bedoelen we ook ècht vernieuwd, want elke centimeter is ingrijpend veranderd.

“Het is een model dat een jong, maar vooral compleet publiek zal aanspreken”, zegt verkoopleider Peter van der Sar. De vernieuwde Fiesta is ontworpen voor kritische, moderne automobilisten en past daardoor bij hun lifestyle. Het is een compacte auto met veel innovatieve technologieën die normaliter alleen in auto’s in een hogere klasse worden geleverd. Het model is de belichaming van Fords kinetic Design: gespierde, vloeiende lijnen, een opvallende grille en een coupé-achtig profiel geven de auto een spectaculair moderne uitstraling. “Neem plaats achter het stuur en ervaar de hoge kwaliteit van alle onderdelen en de stijlvolle accenten”, aldus Van der Sar. “Dankzij de nieuwste technische snufjes kun je bijvoorbeeld een iPod of mp3-speler via de luidsprekers laten klinken of een telefoon draadloos aansluiten. En dat allemaal met de handen aan het stuur.” 

Het futuristische interieur biedt dus het nieuwste dat Ford heeft ontwikkeld op het gebied van ergonomie, entertainment en communicatie. De middenconsole is geïnspireerd op de vormgeving van mobiele telefoons, en is net zo functioneel als mooi. U kunt bovendien kiezen uit een verbluffend scala aan materialen en kleuren voor het interieur. Van der Sar: “Voor het eerst is in deze kleine auto elektrische stuurbekrachtiging toegepast in combinatie met een nieuwe, zeer geavanceerde ophanging met stuursysteem. Ook heeft de nieuwe Fiesta een stuurwiel dat in alle richtingen verstelbaar is, nieuwe interieurverlichting en een raam aan de bestuurderszijde dat met één druk op de knop te bedienen is, met anti-knelbeveiliging.”
De Fiesta is verkrijgbaar met vier benzinemotoren en een dieselmotor. In de loop van 2009 komt daar een Fiesta ECOnetic bij met een CO2-emissie van nog geen 100 mg/km. Alle motoren worden gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Naast het speciale Launch-pack in de introductieperiode zijn er de uitvoeringen Trend, Ghia en Titanium. “Voor iedereen die het huidige model Fiesta – terecht - nog zo mooi vindt, hebben wij nog een aantal modellen staan met gigantisch veel voordeel. Uiteraard zo lang de voorraad strekt”, aldus Van der Sar.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1