Particulieren wegwijs maken met de computer

Algemeen

DEN HOORN – Capricorn Computerservices aan de Woudseweg 20 hield afgelopen weekend open huis. Bewoners van Den Hoorn konden met eigen ogen zien wat dit nieuwe bedrijf hen allemaal te bieden heeft.

Capricorn is al sinds 1999 actief. Vooral op zakelijk gebied, met het aanleggen van netwerken en systeembeheer bij MKB-bedrijven. Hierbij is het de bedoeling om het maximale uit een minimale investering te halen, iets wat Capricorn altijd weet te bewerkstelligen. 

Met de opening van dit nieuwe kantoor willen de directeuren Niels Rolvink, Jayant Casi en Chiel Frensch zich ook nadrukkelijk richten op particuliere dienstverlening. “Men kan bijvoorbeeld langs komen om de computer te herinstalleren, zodat die weer sneller wordt”, geeft Rolvink aan. “Veel particuliere gebruikers weten niet zo veel van computers en daarom is hier veel vraag naar.” Om bewoners van Den Hoorn wat meer wegwijs te maken met computers zullen er in de nabije toekomst in een aparte ruimte ook cursussen gegeven worden. 

Bezoekers kunnen momenteel op een speciale kaart aangeven naar wat voor cursus hun voorkeur uitgaat. Het team van Capricorn kan aan de hand hiervan inventariseren waar veel vraag naar is. “Vooral voor de wat oudere bewoners kan het goed zijn om wat meer over computers te leren”, zegt Rolvink. Het team van Capricorn Computerservices mocht tijdens het open huis op een behoorlijke toeloop rekenen. Veel mensen zijn blij dat ze voor hun computerzaken niet meer helemaal naar Delft of De Lier hoeven. Behalve voor dienstverlening op computergebied kunt u er ook terecht voor de aanschaf van een pc, laptop en alle denkbare componenten. Telefoon: (015) – 256 37 37.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12