Life & Garden wordt Rodenburg Home & Garden: een nieuwe naam, dezelfde kwaliteit

Algemeen

DELFT – De kwaliteit is nog steeds zoals u die gewend bent, maar toch is er iets veranderd. Het tuincentrum aan de Rijksstraatweg 11, voorheen Life & Garden, heet voortaan Rodenburg Home & Garden.

De kernwaarden zijn nog steeds kwaliteit, netheid en klantgerichtheid.
Rodenburg Home & Garden is een echt familiebedrijf. Veertig jaar geleden begon Cees Rodenburg sr. in De Meern met de oprichting van het eerste tuincentrum in de regio Utrecht. Daarna zijn er in de loop van de tijd diverse vestigingen geopend in Woerden en de Belgische plaatsen Schoten en Beerse. Voor het tuincentrum in Delft, sinds 2008 eigendom van de familie Rodenburg, werd sinds 2004 samengewerkt met de keten Life & Garden. Na deze periode van samenwerking heeft het familiebedrijf, inmiddels onder leiding van Cees Rodenburg jr., besloten weer onder de eigen naam verder te gaan: Rodenburg Home & Garden. “Mijn vader is nog wel steeds aan het bedrijf verbonden”, zegt Rodenburg jr. “Hij gaat nog altijd elke week naar de veiling en naar kwekers in binnen- en buitenland om de klant de beste kwaliteit te kunnen bieden. Wij staan bekend om de uitstekende kwaliteit van onze planten, het andere groen en de goede service.” 

Rodenburg Home & Garden is een compleet tuincentrum, waar u alles voor in de tuin en in huis kunt vinden. Het grote aantal afdelingen in de overdekte winkel van 7.500 vierkante meter tonen de veelzijdigheid wel aan: bloemen, tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubilair en barbecues, een dieren- en vijverafdeling, gereedschappen en een sfeerafdeling. U kunt bijna voor alles voor in huis en tuin terecht. Zelfs ook voor een gezellig kopje koffie, dat overigens meer dan schappelijk geprijsd is, in het tuincafé. “We willen dat elke klant uiteindelijk tevreden en met een goed gevoel de deur uitgaat”, zegt Rodenburg jr. “Regelmatig hebben we dan ook leuke acties en aanbiedingen en trainen we het personeel extra op vakkundigheid en service.” 

De waardebonnen van Life & Garden kunt u overigens nog twee jaar inleveren. De acties van Life & Garden zijn niet meer geldig. Het tuincentrum is ook iedere zondag geopend. Elke zaterdag en zondag is er live pianomuziek in het Tuincafé, waar u heerlijk een broodje kunt eten en een kopje koffie kunt drinken. Kortom: Rodenburg Home & Garden is zeker een bezoek waard. De hele maand januari zijn er extra scherpe aanbiedingen op verschillende kamerplanten om het na de Kerst in huis toch nog gezellig te maken.

Bedrijf: Rodenburg Home & Garden
Adres: Rijksstraatweg 11
Telefoon: (015) - 257 06 25
Internet: www.rodenburghomeandgarden.com

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12