Slagingspercentage van 80 voor auto en motor bij Verkeersschool Jansen

Algemeen

DELFT – Een slagingspercentage van 80 voor zowel auto- als motorexamens. Het is iets waar Verkeersschool Jansen met recht trots op kan zijn. Deze uitstekende resultaten komen natuurlijk niet zo maar uit de lucht vallen.

De rijschool kan namelijk bogen op een ervaring van 45 jaar. Henk Jansen zelf is al enige jaren niet meer actief als instructeur. Hij is wel altijd aanwezig om mensen vrijblijvend van informatie te voorzien. Ook bijvoorbeeld over de regels voor brommerrijders. De praktijklessen worden nu door drie gedegen opgeleide instructeurs voor hun rekening genomen. Ze zijn allemaal wat ouder en ze deden hun opleiding toen er nog een stageverplichting was. “Als een kandidaat van ons bij de examinator van het CBR een negatieve uitslag krijgt, dan kan hij daar altijd mee leven”, zegt Henk Jansen. ”Bij slecht nieuws kan een kandidaat zich altijd vinden in de motivatie. Hij weet dan namelijk zelf ook al dat het niet goed was.” 

Gelukkig is het maar een klein deel van de geëxamineerden (altijd met de instructeur in de auto tijdens het examen) die hiermee te maken krijgen. Bij Verkeersschool Jansen krijgt men namelijk gedegen les van ervaren instructeurs, gespecialiseerd naar auto en motor. “In deze verkeersschool gebeurt wat nodig en wenselijk is”, aldus Jansen. “Mijn verhaal blijft overeind, omdat ik eerlijke en goede informatie geef.” 

Met prijsstunten heeft Henk Jansen dan ook niet veel op. Rijscholen die heel goedkoop zijn, snijden zichzelf en hun klanten uiteindelijk in de vingers. Verkeersschool Jansen hecht aan een objectieve prijs en een gezonde basis waar de klant vertrouwen in kan hebben. “Wij geven een uitstekende begeleiding richting het examen. We prefereren daarbij dat de kandidaten het theoriecertificaat al in hun bezit hebben, voordat zij aan de praktijklessen beginnen. Het is natuurlijk niet verplicht, maar op die manier kunnen zij de aanwijzingen tijdens de lessen beter begrijpen.”

Verkeersschool Jansen
Papsouwselaan 438
(015) – 214 49 98
http://www.verkeersschool-jansen.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12