Partycentrum krijgt ander aanzien

Algemeen

DELFT – Iedereen die vanaf 1 maart partycentrum Onder Ons aan de Kerkpolderweg 8 betreedt, zal wel even staan te kijken. Het onderkomen voor feesten en partijen krijgt namelijk een compleet nieuw interieur.

Belangrijk aspect van deze nieuwe inrichting is de informele sfeer, die ook al het oude Onder Ons kenmerkte. Wat dat betreft verandert er dus niets. Momenteel is het partycentrum dicht vanwege de verbouwing, maar iedereen kan gewoon langskomen om de accommodatie voor een feest of partij te boeken. Zonder nou echt iets aan de oude situatie af te willen doen, is eigenaar Jan Zimmerman heel blij met de restyling van Onder Ons. “Het onderkomen wordt ook vergroot”, zegt hij. “Binnen is straks plaats voor 250 mensen en buiten komen er nog eens 200 stoelen. De danszaal met een nieuwe hardhouten vloer en de serre, waar meestal gegeten wordt, vormen tóch één geheel. 

Ook het buitengebied langs de ijsbaan wordt helemaal opnieuw ingericht. Het wordt een beetje afgeschermd, maar toch houd je het gevoel dat je in een landelijke omgeving bent.” Ondanks alle veranderingen blijft Onder Ons de vaste uitvalsbasis van DIJC Bertus. De Delftse schaatsers en hardlopers van Bertus kunnen gewoon van deze accommodatie gebruik blijven maken. Zimmerman, die nu bijna tien jaar eigenaar is: “Met de verbouwing springen we ook gelijk in op de mogelijkheid om te trouwen op locatie. Dat kan dus straks ook bij Onder Ons.” Het partycentrum is gelijkvloers en dus ook makkelijk toegankelijk voor ouderen. Telefoon: (015) – 256 97 08.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12