Hang een wens in de Kerstwensboom bij Albert Heijn

Algemeen

DELFT – In de donkere dagen voor Kerstmis staat er een Kerstwensboom in de Albert Heijn-supermarkt aan de Martinus Nijhofflaan 15-19. Iedere klant mag hier een kaartje in hangen, met daarop geschreven wie hij of zij wil bedanken, wie een steuntje in de rug of complimentje verdient en waarom.

“De zes meest bijzondere, ontroerende of leuke wensen worden geselecteerd”, zegt supermarktmanager Jan Blaak. “De personen die de wens geschreven hebben worden uitgenodigd het AH Kerstpakket persoonlijk te overhandigen aan degene voor wie zij dat hebben gedaan.” 

Het Kerstpakket zit boordevol smakelijke AH Excellent-producten. Van overheerlijke amarettini koekjes tot diverse chocoladesnoeperijen. Van versgemalen koffie tot etenswaren die speciaal voor de feestdagen in de winkel liggen, zoals AH Excellent Ontbijtkoek. Speciaal voor de feestdagen ontwikkelde Albert Heijn een bijzonder assortiment van meer dan honderd producten. 

Om u voor de feestdagen op goede ideeën te brengen vindt er op vrijdag 12 december van 16.00 tot 20.00 uur een uitgebreide proeverij plaats. “We laten proeven van 100 procent kerstsap tot chocoladestol, van carpaccio van kipfilet tot Italiaans dessert”, zegt Jan Blaak. “Bij de proeverij geven we bovendien tips voor het Kerstdiner. Wij zijn echt helemaal in de stemming om van de Kerst iets bijzonders te maken.” Het Albert Heijn-filiaal is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk ook op www.ah.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12