Swarovski-sieraden, als u van schoonheid houdt

Algemeen

Corrie Terreehorst van Jorrit Heinen Royal Gifts and Collectables kan u alles vertellen over de mooie sieraden van Swarovski.

DELFT – Inmiddels is Jorrit Heinen Royal Gifts and Collectables aan de Markt 43 niet langer alleen hèt adres in Delft voor kristallen beeldjes van Swarovski. Sinds enige tijd kunt u hier ook de prachtige collectie sieraden van Swarovski bewonderen.

“In de fabriek in Tirol worden de meest prachtige sieraden gemaakt”, vertelt Corrie Terreehorst. “Het is een heel mooie collectie, waar jong en oud op valt. Het is bovendien een collectie die steeds uitbreidt met nieuwe items.” 

De Swarovski-sieraden zijn gemaakt van wit metaal (nikkelvrij) met een laagje rhodium. Dat laagje geeft het sieraad een heel heldere kleur. Bovendien krijgt het kristal dat erin verwerkt is hierdoor een heel fraaie lichtreflex. “Goed om te vermelden is dat de oorstekers een achterzijde van chirurgisch metaal hebben”, gaat Terreehorst verder. “Mensen met een allergie kunnen nog wel eens last hebben van oorstekers. Met die van Swarovski hoeven ze daar niet bang voor te zijn.” 

De sieraden hoeven helemaal niet zó duur te zijn. Oorstekers van Swarovski zijn er namelijk al vanaf 50 euro. Voor een collier betaalt u vanaf 60 euro. De prijzen voor armbanden beginnen bij 90 euro. “Voor alle sieraden geldt een garantie van twee jaar”, aldus Terreehorst. “Onder andere voor het uitvallen van een strassteentje.” 

Jorrit Heinen, met nog twee andere vestigingen op de Markt, heeft natuurlijk nog veel meer in het assortiment. Kristal van Lalique uit Frankrijk, porselein van Llardó uit Spanje, glaskunst van Kosta Ta Boda uit Zweden, kristal van Orrefors uit Zweden, Kurz Edeltin (sinds 1896) en Disneyfiguren van parastone (een soort kunststof) van het merk Enesco. Breng eens een bezoek en kom al dat moois zelf bekijken. 

Telefoon: (015) - 213 24 47. Internet: www.jorritheinen.com.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12