Afbeelding

De eerste woning van 'T LINT in Pijnacker verkocht

wonen

Editie: Week 22, Jaargang 30 |

De koper van de eerste woning aan 'T LINT in Pijnacker krijgt meteen ook een leuk presentje overhandigd.

PIJNACKER – Na een geslaagde inspiratieavond en een aantal aanpassingen in het ontwerp, is Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling onlangs in verkoop gegaan met de eerste zestien woningen aan ’T LINT. De ruime woningen worden gerealiseerd in het verlengde van de Louise de Colignystraat. Met de grote steden Rotterdam, Delft en Den Haag op een steenworp afstand, is dit een unieke locatie om te wonen en te leven! Op donderdag 18 juli j.l. heeft de eerste dappere koper zijn handtekening onder de koop- en aannemingsovereenkomst gezet. Ted de Koning mag zich de eerste koper van ’T LINT noemen. “Ik heb gekozen voor bouwnummer 7 aan ‘T LINT, een ruime woning met drie slaapkamers, vrij in te delen zolder en een diepe tuin op het zuiden. Het leuke aan deze woningen vind ik, dat ze in het oude centrum van Pijnacker liggen en zowel de winkels als de Randstadrail op loopafstand zijn!”

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling heeft gekozen voor een nieuwe verkooproute, waarbij de klant alleen maar meer en meer centraal staat. “Het nieuwbouwproject ’T LINT is daar een mooi voorbeeld van”, legt Daphne de Bloois van Van Mierlo uit. “Geen makelaar waar de kopers mee om tafel zitten, maar gelijk met de ontwikkelaar zelf. Deze benadering geeft kopers de mogelijkheid om de grote bouwkundige en afbouwopties al in het voortraject uit te kiezen. Op deze manier maakt iedereen een woning naar eigen SMAAK. En het mooie is: het meerwerk zit al verstopt in de totale V.O.N. Prijs!”
Ook voor Ted was dit voordelig: “Ik heb mijn woning nu al helemaal naar wens samengesteld. Openslaande deuren in de achtergevel, zes extra zonnepanelen, een mooie hoekkeuken en het sanitair en tegelwerk, heb ik allemaal op laten nemen in mijn persoonlijke V.O.N. prijs.”
Afgelopen week hebben de eerste verkoopgesprekken plaats gevonden. Zoals bij ieder project zijn hier ook enkele afvallers. Hierdoor zijn enkele woningen weer vrij gekomen voor nieuwe geïnteresseerden. Op de website www.wonenaanhetlint.nl is de meest actuele verkoopstand te vinden en kunt u ook uw interesse in het project kenbaar maken.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12