Afbeelding

Dorps wonen rond een hof in Pijnacker

wonen

Editie: Week 20, Jaargang 22 |

Het zij-aanzicht van het project De Brink 1 langs de Klapwijkseweg in Pijnacker.

PIJNACKER – Langs de Klapwijkseweg in Pijnacker staat sinds enkele weken prominent het verkoopbord van De Brink 1. Dit deelplan van Ackerswoude heeft een bijzondere opzet en dat is op het bord en de nieuwe website nu al te zien. “Het is misschien wel één van de leukste projecten waar wij momenteel mee bezig zijn”, zegt Hans van Zweden van ontwikkelaar en bouwer Schouten. “Dat komt onder meer door de Hollandse, historische architectuur en doordat de woningen om een hof gebouwd worden. Het geeft een mooi straatbeeld, ook omdat er geparkeerd wordt in het binnengebied van het hof.”

In totaal komen er 45 woningen, variërend van ééngezinswoningen tot appartementen, patiowoningen en terraswoningen. De meest betaalbare ééngezinswoning is beschikbaar vanaf 185.000 euro VON inclusief parkeerplaats.  “Daarvoor woon je in een huis met een authentieke stijl, drie slaapkamers en een eigen achtertuin. Je woont ook centraal en dat is een belangrijke troef van dit plan.” De Brink 1 ligt op 500 meter van het centrum van Pijnacker en recht tegenover het metrostation. “De nieuwe bewoners wonen daarmee midden in Pijnacker en in de Randstad. Zonder overstappen ben je met de Randstadrail in ongeveer twintig minuten op het centraal station van Den Haag, Rotterdam of Delft.”
Op 23 en 24 mei a.s. gaat deelplan De Brink 1 in de verkoop, op de woonbeurs buitengeWOON in Pijnacker. “Tot die tijd kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.debrink1.nl, voor de eerste beelden en informatie. Iedereen die zich daar aanmeldt, wordt op de hoogte gehouden en uitgenodigd voor de start van de verkoop.”
Ackerswoude wordt gerealiseerd door Schouten uit Leidschendam en ABB Ontwikkeling uit Sliedrecht.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12