Afbeelding

Geluksmuntjes bij bouwstart project Balkengat

wonen

Editie: Week 11, Jaargang 22 |

Wethouder Hans Horlings schiet met een katapult geluksmuntjes weg.

DEN HOORN – Het bouwproject Balkengat aan de Tramkade in Den Hoorn is onlang van start gegaan. Bij de officiële starthandeling had wethouder Hans Horlings de volgende woorden: “Na vele jaren van plannenmakerij voor deze plek worden er nu woningen gebouwd die aansluiten bij de wensen van veel jongeren. Ik vind het fijn dat ook deze mensen een aantrekkelijke woning in Midden-Delfland kunnen kopen.”

Het plan bestaat uit 22 woningen. Van deze woningen vallen er 20 in de categorie sociale koop. Inmiddels is 70 procent van de woningen verkocht. Veel jonge stellen en alleenstaanden uit Midden-Delfland krijgen eind van dit jaar een mooie nieuwe woning opgeleverd.
Bijzonder is nog dat de Gemeenteraad het mogelijk heeft gemaakt om voor dit project starterleningen te verstrekken. Voor een aantal geïnteresseerden kwam de aankoop van een woning daarmee binnen bereik.
Samen met de aanwezige toekomstige huiseigenaren, de ontwikkelaar en de aannemer schoot wethouder Hans Horlings geluksmuntjes op het bouwterrein. Het terrein is op dit moment nog niet toegankelijk. Daarom werden er met een katapult geluksmuntjes op het terrein geschoten. De geluksmuntjes moeten zorgen voor een voorspoedig bouwproces en een mooi eindresultaat.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12