Afbeelding

Huis te koop: Foulkeslaan 85, Delft

wonen

Editie: Week 26, Jaargang 21 |

Ruime hoek-benedenwoning in een leuke wijk en groene omgeving

DELFT – Dimitri Verspeek woont nu zeven jaar in deze ruime hoek-benedenwoning. Twee jaar later is Chantal bij hem komen wonen. Intussen hebben ze er ook een kleintje bij gekregen, namelijk Isa. De tweelaagse woning bevalt hen heel goed. Het complex staat in een leuke buurt met veel groen.

Dimitri en Chantal komen allebei oorspronkelijk uit een dorpse omgeving. Ze willen eigenlijk hun dochtertje Isa ook in een dorpse omgeving op laten groeien, zodat ze lekker buiten kan spelen. Ze hebben dan ook besloten naar Berkel en Rodenrijs te verhuizen, waar Dimitri ook zijn werk heeft. De grote woning is recent helemaal verbouwd en hierbij is slim gebruik gemaakt van de ruimte. “We hebben een open woonkeuken laten maken”, zegt Chantal. “Door een aantal aanpassingen in de indeling is het oppervlak beter benut. Hierdoor kun je ook lekker in de keuken zitten.”
De keuken is in 2011 geplaatst en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, een combi-oven, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer. Direct naast de keuken is er een zeer praktische bergkast en de meterkast (zeven groepen). Deze hele verdieping is volledig voorzien van een nette laminaatvloer, die in 2012 is gelegd. Het achterste gedeelte van de woonkamer heeft een tuingerichte zithoek met de afmetingen van 4.60 bij 5.41 meter. Van hieruit is er toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin van 8.50 bij 7.22 meter. De tuin ligt op het zuidwesten en heeft een houten berging. Het betreft een hoekhuis en daarom is er naast de woning nog een extra strook van ongeveer 18 vierkante meter. Ook deze behoort tot het appartement. “Het is een heel ruime tuin”, zegt Dimitri. “In de middag kun je lekker in de zon zitten. Door de aanwezigheid van bomen, kun je ook de schaduw opzoeken. Het huis blijft ook koeler als het buiten wat warmer is. De tuin is met schuttingen goed afgeschermd van de weg die daar achter loopt.”
De overloop van de eerste verdieping is afgesloten met een deur. Hierdoor gaat er in de winter, wanneer er beneden gestookt wordt, geen warmte verloren. De overloop is erg ruim, namelijk 2.72 bij 2.78 meter. Hier kun je heel goed een werkhoek inrichten of een (inloop)kast plaatsen. Er zijn vier slaapkamers. Die aan de voorzijde zijn respectievelijk 2.71 bij 4.17 meter en 1.81 bij 5.14 meter. De eerste heeft toegang tot een balkon. De slaapkamers aan de achterzijde meten 2.73 bij 4.30 meter en 1.80 bij 6.08 meter. Ook hier biedt één van de kamers toegang tot een balkon. Tussen de kamers is een badkamer gesitueerd, die is voorzien van een douchecabine, een tweede toilet, een wastafelmeubel en de aansluiting voor de wasmachine en de droger.
Daarnaast is er een bergkast, eveneens met een aansluiting voor een wasmachine. Deze verdieping is vrijwel geheel voorzien van een laminaatvloer. Het complex heeft een actieve VvE, die kortgeleden nog heeft gezorgd dat er groot onderhoud is gepleegd. Het complex staat gunstig ten opzichte van winkelcentrum Buitenhof. Verder zijn ook scholen, een huisarts, een praktijk voor fysiotherapie en natuurgebied Midden-Delfland dichtbij. In een paar autominuten bent u op de A4 of de A13.

De vraagprijs voor deze woning is 189.000,- k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl De Ware Makelaar,(015) 2132441 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12