Afbeelding

Huis te koop: Roland Holstlaan 1054, Delft

wonen

Editie: Week 9, Jaargang 22 |

DELFT – Stèphanie Toussain is vier jaar geleden in dit sfeervolle driekamerappartement komen wonen. Zij ging samenwonen met haar vriend. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben zij en haar man een kindje. “Wij hebben voor deze woning gekozen, omdat het een heel ruim appartement is”, zegt ze. “Het is een rustige woonomgeving, maar je woont wel vlakbij alle voorzieningen.”

De woning heeft een gebruiksoppervlakte van circa 80 vierkante meter. Toen Stèphanie en haar man hier kwamen wonen, is er eerst een mooie laminaatvloer gelegd in alle ruimtes van de woning. Verder zijn alle wanden gestuukt en voorzien van spachtelputz. De slaapkamer grenzend aan de woonkamer hebben ze netjes afgesloten met twee schuifdeuren. “Het is een ideale woning voor starters”, vertelt Stèphanie. “Voor een alleenstaande is het hier natuurlijk helemaal royaal wonen. Voor ouderen die weer gelijkvloers willen gaan wonen, is dit ook een heel geschikte woning.”
De woning heeft veel privacy, want er is geen galerij. Per verdieping zijn er twee appartementen met een eigen portiek, bereikbaar via zowel een lift als de trap. “We vinden het wel prettig om wat lager te zitten en de trap te nemen”, zegt Stèphanie. “Maar het is ook ideaal om een lift te kunnen gebruiken.”
De ruime en lichte woonkamer is 4.64 bij 6.20 meter. Een heel praktische woonkamer met aan de achterzijde een leuk uitzicht op een speelplaatsje. “Het is best leuk om wat levendigheid te hebben”, zegt ze.
De zijkamer is inmiddels dus afgesloten met twee schuifdeuren. Hier hebben Stèphanie en haar man hun eigen slaapkamer van gemaakt. De kamer is 2.85 bij 4.50 meter.
Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar het zonnige balkon van 7.30 bij 1.30 meter. Er is zonwering. Het balkon is op het zuidwesten. “Hierdoor heb je daar een groot gedeelte van de dag zon”, zegt Stèphanie. “Behalve het uitzicht op het speelplaatsje, heb je ook een leuk groen uitzicht.”
De nette moderne keuken is gescheiden van de woonkamer. De keuken is 2.48 bij 3.90 meter en is voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een close-in boiler. “Een complete keuken, waar we zelf nog een vaatwasser aan toegevoegd hebben”, zegt ze.
De ruime voorslaapkamer van 2.77 bij 4.34 meter in nu ingericht als babykamer. Voor een babykamer zijn dat natuurlijk heel grote afmetingen. “De reden dat we willen verhuizen is ons kleintje”, zegt ze. “We willen naar een eengezinswoning met een tuin, zodat ons kindje daar straks lekker kan spelen.”
Via de hal kom je  in de geheel betegelde badkamer van 1.76 bij 2.15 meter, voorzien van een ligbad, een separate douche, een wastafelmeubel en een wasmachine-aansluiting. Er is een separate toiletruimte. De woning is geheel voorzien van dubbel glas. Op de begane grond is er een eigen fietsenberging. De bijdrage voor de VvE is 158,22 euro per maand en het voorschot stookkosten is 70,90 euro per maand. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in oktober 2013 uitgevoerd.

De vraagprijs voor deze woning is 147.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) 212 52 88 of www.vansilfhout.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12