Afbeelding

Huis te koop: Bosboom-Toussaintplein 133, Delft

wonen

Editie: Week 20, Jaargang 21 |

Instapklaar startersappartement in gedegen complex in de wijk Voorhof
DELFT – Dennis Breed woont nu vijf jaar in dit leuke appartement op de vijfde verdieping van een groot complex in de wijk Voorhof. Zijn vriendin woont in hetzelfde complex, alleen een galerij lager. Ze hebben besloten te gaan samenwonen en zijn nu vooral samen in haar appartement. “Waar we uiteindelijk gaan wonen is afhankelijk van welk appartement eerst verkocht wordt”, zegt Dennis. “Uiteindelijk willen we naar een huis met een tuintje.”
Het is Dennis heel goed bevallen in dit appartement. Het is zijn eerste koophuis, een uitstekend startersappartement. “Als je hier open voor staat, dan kun je aardig wat mensen leren kennen”, zegt Dennis. “In het complex gaan de mensen leuk met elkaar om.”
Toen hij in de woning trok, heeft Dennis het tochtportaal er uit laten halen. Nu kom je binnen in de keuken en heb je een veel lichter en ruimer gevoel bij binnenkomst. De keuken is helemaal gemoderniseerd en is uitgerust met een vier-pits-gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een koel-vriescombinatie en een geiser (huur). Hierna volgt er een hal met meterkast (drie groepen) en een apart toilet. “Daarna kom je in een ruime kamer, goed en netjes afgewerkt”, zegt Dennis. “De woning is eigenlijk instapklaar voor iemand alleen of een stelletje.”
Via de ruime en lichte woonkamer is er een slaapkamer te bereiken, die momenteel ingericht is als werkkamer van Dennis. Deze kamer heeft toegang tot een zonnig balkon met een schitterend uitzicht. “In de verte kun je zelfs Rotterdam zien. Op het balkon kun je heerlijk zitten”, zegt hij. “In de ochtend heb je hier al zon en dat duurt wel tot een uur of vijf.” Aan de voorzijde van de woning is er een ruime slaapkamer (voorheen twee kamers). “Ik heb hier altijd heel prettig gewoond”, zegt Dennis. “Ik ga nu echter samenwonen en wil daarna nog weer een stapje verder.”
Het complex heeft een actieve VvE en in de servicekosten zijn alle werkzaamheden verwerkt. Ook is er een huismeester in het complex aanwezig, die helpt bij verbouwingen en bijvoorbeeld de handen uit de mouwen steekt bij de afvalverwerking. Op de begane grond is er een centrale entree met twee liften, een trappenhuis en toegang tot de bergingen. De appartementbewoner heeft hier een eigen berging. Voor de deur is er een groot parkeerterrein, waar de bewoners hun auto gratis kunnen parkeren. Het complex heeft een centrale ligging, vlakbij winkelcentrum Hoven Passage. De Delftse binnenstad is binnen vijf fietsminuten te bereiken. Tevens is er een goede verbinding met het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Den Haag en Rotterdam.
De vraagprijs voor deze woning is €125.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Björnd Makelaardij, (015) 2135139 of www.bjornd.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12