Afbeelding

Huis te koop: Brahmslaan 38H, Delft

wonen

Editie: Week 23, Jaargang 22 |

DELFT – Ference de Koster en Pauline Joosen wonen sinds 2009, inmiddels met twee kinderen Revi en Dinand, in deze luxe afgewerkte woning in een huizencomplex van dertien woningen met de naam De Componist. Ference had hiervoor in een flat op het Bosboom-Toussaintplein gewoond, maar was toe aan een huis met een tuin. Hij heeft een eigen bouwbedrijf met de naam Fer-Bouw en heeft zich dus ontzettend kunnen uitleven. Het resultaat mag er zijn, een schitterend afgewerkte woning.
Ference heeft tal van wijzigingen aangebracht. “Ik heb een aantal wanden er uit gehaald, de trap is omgedraaid en overal heb ik verlaagde plafonds met spots gemaakt”, zegt hij. “Ook is er een hele dakopbouw gemaakt, waar we beschikken over twee extra kamers en een extra badkamer. Voor een groot gezin is er ruimte zat.”
De tuingerichte woonkamer is voorzien van eikenhouten vloerdelen. In de woonkamer is de design gashaard een echte blikvanger. Als echte bouwer heeft Ference om de hele haard een meubel gemaakt, met een heleboel ruimte om dingen op te bergen. Het is een tuingerichte woonkamer en er treedt dus lekker veel licht binnen. “Je hebt ook een leuk groen uitzicht op een bomenrij”, zegt hij.
Aan de voorzijde van de woonkamer is een half open Barletti keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vijf pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koffiezet-apparaat, een vaatwasser en een combi-oven. “De keuken ziet er heel modern en strak uit”, zegt hij. “Ik heb hem zelf geplaatst, met een extra nis voor de Amerikaanse koelkast.”
Aan de achterzijde van de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de 14 meter diepe achtertuin. Met daarachter een groene ecologische zone waar niets aan veranderd mag worden. De tuin is grotendeels onderhoudsvrij aangelegd en heeft in de uiterste hoek een tuinhuis met een bar. “Er is ook een televisie-aansluiting aanwezig, zodat je in de zomer bijvoorbeeld lekker naar een voetbalwedstrijd kunt kijken.”
Op de eerste verdieping is er aan de voorzijde een slaapkamer. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, waarvan er eentje door Ference en Pauline is ingericht als kantoor. De luxe badkamer is voorzien van een whirlpoolbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet. Deze ruimte is helemaal voorzien van elektrische vloerverwarming. Op de overloop is de berging, voorzien van de opstelplaats voor de CV-combiketel (Intergas – 2009), wasmachine en droger. “Boven op het huis heb ik dus een hele verdieping gemaakt”, zegt hij. “Deze heeft twee slaapkamers, waarvan één met toegang tot een balkon. Er is een tweede badkamer met een toilet, een wastafelmeubel, een inloopdouche en een handdoekenradiator.”
De woning heeft aan de voorzijde een stenen berging, voorzien van water en elektra. Er is een eigen parkeerplaats aanwezig. Een centrale ligging met diverse buurtwinkels, recreatiegebied Kerkpolder, het ziekenhuis en diverse basis- en middelbare scholen. Daarnaast is er een goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is een bushalte in de straat en er is een goede ontsluiting naar de uitvalswegen A4 en A13.
De vraagprijs voor deze woning is 325.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Björnd Makelaardij, (015) 213 51 39 of www.bjornd.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12