Afbeelding

Huis te koop: Glenn Millerstraat 38, Delft

wonen

Editie: Week 1, Jaargang 22 |

DELFT – Kitty Landman is in het jaar 2011, vlak na de oplevering, in deze speels ingedeelde maisonnette komen wonen. Een jaartje later trok haar vriend Ronnie Goorman bij haar in. Het is een leuke woning met veel lichtinval en uitzicht op groen. “Ik was single en wilde wel een leuke woning”, zegt Kitty. “Veel van mijn vriendinnen wonen hier ook. Het is bovendien een gunstige woning ten opzichte van mijn werk in het Haga ziekenhuis in Den Haag.”
Ze vindt het leuk dat Ronnie hier een tijdje later bij haar is komen wonen. De maisonnette heeft een indeling met het woongedeelte helemaal boven, op de tweede verdieping. Op de eerste verdieping is het slaapgedeelte. “Ik kon het vanaf nieuwbouw kopen”, zegt Kitty. “Het was toen helemaal kaal en ik heb het helemaal naar eigen inzicht in kunnen richten.”
De woonverdieping is in feite één grote open en lichte ruimte, waarbij de woonkamer en keuken ten dele van elkaar gescheiden zijn. Er is een scheidingswand, die wel open is, waardoor er communicatie mogelijk is tussen de mensen in de woonkamer en eetkamer. In deze scheidingswand is de toiletruimte geïntegreerd, te betreden via een deur aan de zijkant. De woonkamer bevindt zich op het noordoosten. Er is een leuk uitzicht met veel groen, vooral in de zomerperiode. De eetkeuken van het merk Bruynzeel is modern ingericht en is voorzien van inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, een oven, een vaatwasser, een afzuigkap en een koelkast. Via de schuifpui in de keuken is het dakterras op het zuidwesten te betreden, met de afmetingen van 2.20 bij 5.00 meter. “Hier hebben we zelf een bank gemaakt”, vertelt Kitty. “We hebben ook een kooi voor onze fretten gemaakt. Je kunt op het balkon heerlijk buiten zitten. Van twaalf uur ’s middags tot in de avond heb je hier zon.”
Een verdieping lager is de slaapverdieping. Vanaf de overloop zijn er twee slaapkamers bereikbaar, met de afmetingen van respectievelijk 3.10 bij 2.73 meter en 3.10 bij 2.04 meter. Op de overloop is verder een bergkast met de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. De badkamer is strak uitgevoerd en is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. “Het huis is van alle gemakken voorzien”, zegt Ronnie. “Bij de entree hebben we naast de meterkast zelf een speciale schoenenkast gemaakt.”
Alle verdiepingen in deze woning zijn te bereiken via twee centrale houten trappen. “Het is een gesloten huizenblok”, vertelt Kitty. “Daarnaast is er een afgesloten parkeergarage met een eigen fietsenberging. Hierdoor ken je alle buren, omdat je ze voortdurend tegen komt. Het is prettig wonen en hoewel hier tegenover een uitvaartcentrum is gevestigd, is het geen doodse omgeving.”
De woning is vlabij winkelcentrum De Hoven gevestigd en een stukje verderop vind je het winkelcentrum aan het Verdiplein. Naar het centraal station loop je in een kwartiertje. “We willen verhuizen naar Zoetermeer”, zegt Ronnie. “Dan heb ik een betere aansluiting naar mijn werk in Alphen. Dat is de enige reden dat we hier weg gaan, want we hadden hier nog jaren heel gezellig kunnen wonen.”
De woning heeft ook een gunstige ligging ten opzichte van het centrum, de TU en opstapplaatsen voor het openbaar vervoer. Bouwgarantie SWK aanwezig. Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van 27,93 euro.
De vraagprijs voor deze woning is 199.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie (015)  212 52 88 of www.vansilfhout.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12