Afbeelding

Wonen in Delft, vlakbij de binnenstad en de Delftse Hout

wonen

Editie: Week 27, Jaargang 22 |

DELFT - Fase 2c van de vernieuwing in De Bomenwijk heet Lindebloesem. Lindebloesem bestaat uit een mooie mix van ruime ééngezinswoningen en klassieke herenhuizen. Interesse? Op www.bomenwijkgroeitdoor.nl leest u hoe u uw droomhuis in de vernieuwde Bomenwijk realiseert.

In de Bomenwijk in Delft woont u op loopafstand van de Delftse Hout en de historische binnenstad van Delft. U wordt er omringd door groen en water.
In de wijk wisselen beneden-, boven-, ééngezins-, huur- en koopwoningen elkaar af. Een groot deel van de bestaande woningen is gerenoveerd. En, er zijn duurzame nieuwbouwwoningen gebouwd met waar mogelijk milieuvriendelijk materiaal. Zo hebben de woningen een warmtepomp die voor warm water en verwarming in de winter zorgt óf juist voor verkoeling in de zomer zorgt. In de Bomenwijk woont u energiebewust en comfortabel.
Direct een afspraak maken om uw droomhuis te bepreken? Bel dan met Roepman Makelaardij via (015) 213 41 34 of Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars via (015) 212 52 88.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12