Afbeelding

Huis te koop: Chinalaan 4, Delft

wonen

Editie: Week 18, Jaargang 21 |

 

Leuke energiezuinige ééngezinswoning aan de rand van Tanthof-West
DELFT – Sebastiaan en Vanessa Ouwerling wonen nu zes jaar in deze leuke ééngezinswoning aan de rand van Tanthof-West, met uitzicht op recreatiegebied Abtswoude. Op deze locatie wonen geeft je echt een gevoel van buiten wonen. “Het is ons hier altijd heerlijk bevallen”, zegt Sebastiaan.
Ze komen oorspronkelijk uit Rijswijk en woonden hiervoor in Zoetermeer. Ze kozen voor de wijk Tanthof, omdat je hier overal dicht bij zit. “Het is een prima huis”, zegt Vanessa. “We hebben er destijds niets aan hoeven doen, het was zo te betrekken.”
Het uitzicht aan de voorzijde is een belangrijk pluspunt van dit huis. Je kunt mooi uitkijken over natuurgebied Midden-Delfland, vooral op het dakterras heb je hier een prima uitzicht over. “Je kunt zo het natuurgebied in lopen”, zegt Sebastiaan. “Het is wel heel erg leuk om in zo’n omgeving te wonen. Voor ons kind Zian is er hier genoeg te doen. We wonen in een parkachtige omgeving en er is zelfs een veldje waar kinderen heerlijk kunnen sporten.”
Niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant heb je een vrij uitzicht. Je kijkt niet tegen andere huizen aan, maar hebt een leuk zicht over de tuinen van andere huizen. De woning beschikt zelf ook over een compacte achtertuin, gelegen op het noordwesten. “Je kunt lekker buiten in de tuin zitten”, zegt Vanessa. “In de zomer heb je daar vanaf half drie zon, ideaal als je net uit je werk komt.”
De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer. Alle wanden zijn voorzien van stuc- en spuitwerk. De tuingerichte woonkamer is 5.15 bij 4.80 meter. Aan de voorzijde is een half open keuken van 4.15 bij 2.70 meter. Deze heeft een L-opstelling en is uitgevoerd in neutrale tinten. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, een oven (2006), een afzuigkap, een koel-vriescombinatie (2012) en een vaatwasser. “Je hebt in huis veel ruimte”, zegt Sebastiaan. “Op de eerste verdieping hebben we drie slaapkamers en op de tweede verdieping is er nog een studio.”
De drie slaapkamers zijn respectievelijk 5.00 bij 2.70 meter, 2.85 bij 2.30 meter en 3.20 bij 2.10 meter. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een whirlpool, een wastafel en een hangend toilet. Boven de trap naar de studio is een bergvliering gecreëerd. “De studio op de tweede verdieping zou je ook als extra slaapkamer kunnen inrichten”, zegt Vanessa. “Je zou hier dus goed met een groter gezin kunnen wonen.”
De studio biedt toegang tot een zonnig privé gelegen dakterras van 21 vierkante meter.  “Daar kun je bijna de hele middag in de zon zitten”, zegt Sebastiaan.
Bij de energiezuinige woning is er aan de voorkant een groot parkeerterrein. De woning heeft volledige dubbele beglazing en het buitenschilderwerk is uitgevoerd in het voorjaar van 2013. Er is een aparte fietsenberging, bereikbaar via een achterom. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van scholen en het winkelcentrum.
De vraagprijs voor deze woning is €239.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Silfhout & Hogentoorn Wereldmakelaars, (015) 2125288 of www.vansilfhout.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12