Afbeelding

Huis te koop: Zuidplantsoen 27, Delft

wonen

Editie: Week 42, Jaargang 21 |

DELFT – Kirstin en Erik Nennie wonen sinds de oplevering in 2008 in dit stijlvolle appartement. Het is een vierkamer hoekappartement in een kleinschalig nieuwbouwcomplex vlakbij een park. Even verderop staat een soortgelijk complex. “We hebben vooral voor deze woning gekozen vanwege de ligging”, zegt Kirstin. “In een mooie groene omgeving en centraal ten opzichte van de binnenstad.”
Hiervoor woonden Kirstin en Erik in een studentenwoning. Als vervolgstap wilden ze graag modern wonen. Deze woningen staan dicht bij de TU-wijk en hebben dus een internationale uitstraling. Met ruim 100 vierkante meter woonoppervlak is er veel leefruimte. Het hele appartement is voorzien van een laminaatvloer. “We zijn nu weer toe aan een volgende stap”, zegt Kirstin. “Vanwege ons dochtertje Isa willen we graag naar een ééngezinswoning verhuizen.”
Het wonen aan het Zuidplantsoen is hun erg goed bevallen. De ruime woonkamer heeft ramen van het plafond tot aan de vloer. Hierdoor is er veel lichtinval en heb je een prachtig uitzicht op de groene omgeving. “Op het balkon kun je heerlijk zitten van ’s ochtends tot ’s middags”, zegt Kirstin.
De ruime woonkamer meet 4.50 bij 6.00 meter. Er is een open keuken van 3.25 bij 2.50 meter, zeer modern uitgevoerd en in een U-opstelling. De keuken is uitgerust met een vijf-pits kookplaat inclusief wokbrander en een Siemens afzuigkap, een oven, een vaatwasser, een vriezer en een koelkast op pakhoogte. Tevens zijn er twee grote ladenblokken aangebracht. Het aanrecht is afgewerkt met een moderne glazen achterwand. “Bij de bouw waren de keuken, de badkamer en het toilet casco”, zegt Kirstin. “Die hebben we dus helemaal naar eigen wens ingericht. In de keuken hebben we bovendien een schiereiland gecreëerd, waardoor we iets meer werkruimte hebben. Het is leuk dat je vanuit de keuken contact met de mensen in de woonkamer kunt hebben.”
Het appartement heeft drie slaapkamers, die respectievelijk 4.62 bij 3.26 meter, 3.51 bij 2.76 meter en 3.26 bij 2.13 meter zijn. Alle slaapkamers hebben een prachtige lichtinval door de grote raampartijen van plafond tot vloer. “Een van de slaapkamers hebben we als werkruimte ingericht”, zegt Kirstin.
De luxe badkamer heeft een ligbad met een thermostaatkraan en een afzonderlijke inloopdouche, eveneens met thermostaatkraan. De design wastafel met spiegelwand, de plafondverlichting en de designradiator maken deze badkamer tot een sfeervolle moderne ruimte. Er is een apart toilet met zwevend closet en een fonteintje, uitgevoerd in dezelfde stijl als de badkamer. “Daarnaast hebben we nog twee inpandige bergruimtes op hetzelfde niveau”, zegt ze. “In één van de ruimtes is de aansluiting voor de wasmachine en de droger, de CV-combiketel en de WTW-installatie. “Hier hebben we zelf veel kastruimte en een werkblad laten maken”, zegt Kirstin. “Onder het pand is er een grote parkeergarage met een eigen parkeerplaats. Ook is daar een gemeenschappelijke fietsenberging met bergkast.”
Het complex heeft een actieve VVE, die een maandelijkse bijdrage van 164 euro vraagt.
De vraagprijs voor deze woning is 315.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl De Ware Makelaar, (015) 2132441 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12