Afbeelding

Huis te koop: Apolloweg 69, Delft

wonen

Editie: Week 4, Jaargang 22 |

DELFT – Mark Wesseldijk is 22 jaar geleden, als één van de eersten, in dit kleinschalige complex komen wonen. Hij bewoont, dus als eerste bewoner, een driekamer appartement op de bovenste woonlaag. “Het is me hier prima bevallen”, zegt Mark. “Ik heb hier altijd met heel veel plezier gewoond. De woning is ruim en heeft een perfect uitzicht.”

De reden voor Mark om na 22 jaar deze woning te verkopen, heeft te maken met het overlijden van zijn vader. Zijn moeder is al elf jaar geleden overleden en vijf maanden geleden heeft hij ook zijn vader verloren. “Ik ga nu in het huis van mijn ouders wonen”, vertelt Mark. “Daarom wil ik mijn appartement verkopen.”
Dit driekamer appartement is een perfect onderhouden woning. Je kunt er zo intrekken. Eventueel alleen een beetje aanpassen aan de eigen smaak. “Het is in overleg ook mogelijk om bepaalde meubels over te nemen, ook de binnen- en buitenzonwering worden ter overname aangeboden”, zegt hij. “Het is de perfecte woning voor iemand alleen, of samen met een partner. Als mijn vader niet was overleden, dan was ik hier zeker nog jaren blijven wonen.”
De woonkamer is met circa 8.25 bij 4.00 meter royaal te noemen. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en op de grond ligt een nette tapijtvloer. Aan de voorzijde is een gesloten keuken, in de oorspronkelijke uitvoering, voorzien van een elektrische boiler. “Het uitzicht vanuit de woonkamer is heel vrij”, zegt hij. “De bebouwing tegenover dit complex staat heel ver weg. Hierdoor kun je alle kanten op kijken.”
Vanuit de woonkamer is er toegang tot een gang. Deze komt uit in twee slaapkamers. Die aan de voorzijde is circa 2.80 bij 2.80 meter. Deze kamer is voorzien van een royale bergkast. Er is een badkamer van 1.70 bij 1.80 meter, voorzien van een douche en een wastafel. Separaat is er een toilet. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde is 4.10 bij 2.80 meter. “Het balkon beslaat de hele achterslaapkamer en een deel van de woonkamer”, zegt hij. “Het heeft een aparte, schuin toelopende vormgeving. Kortgeleden heb ik het balkon nog laten voorzien van een nieuwe topcoating. Hier kun je van een uur of elf tot in de avonduren in de zon zitten.” Er is een fietsenberging in de onderbouw, waar een stuk of drie fietsen naast elkaar kunnen staan. In het complex zijn een trappenhuis en een lift. “Er is trouwens een heel actieve Vereniging van Eigenaren”, zegt hij. “Het groot onderhoud in dit gemêleerd samengestelde complex is prima in orde. Overal is er dubbele beglazing. Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2012 en het dak is in 2011 gerenoveerd. De VvE-bijdrage is 137,68 euro per maand.”
Ligging nabij winkelcentrum De Hoven, vrij parkeren in de directe omgeving. Acht minuten fietsafstand van station Delft en het oude centrum. Vier minuten van station Delft-Zuid. Tramhalte op loopafstand.

De vraagprijs voor deze woning is 165.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) 212 52 88 of www.vansilfhout.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12