Afbeelding

Verkoop van Fazant-woningen in Keijzershof begonnen

wonen

Editie: Week 14, Jaargang 22 |

De negen woningen van het type Fazant zijn onderdeel van deelplan Vogelwijk in de wijk Keijzershof in Pijnacker-Nootdorp.

PIJNACKER-NOOTDORP – De verkoop van negen ééngezinswoningen van het type Fazant in de wijk Keijzershof in Pijnacker-Nootdorp is kortgeleden van start gegaan. Bij de verkoopbijeenkomst waren ruim zeventig geïnteresseerden aanwezig. De negen woningen zijn onderdeel van deelplan Vogelwijk, een project van Bouwfonds Ontwikkeling. Een deel van de Vogelwijk, met woningen van de typen Bosuil en Albatros, is al gerealiseerd. Deze maand begon de bouw van nog twee woningblokken met woningen van het type Bosuil. Sonja Ilgen van Bouwfonds Ontwikkeling: “Deze negen woningen met een woonoppervlakte van circa 121 vierkante meter komen aan de Goudplevierweide en hebben een grote tuin op het zuidwesten met berging. De woningen zijn te koop vanaf 229.850 euro V.O.N. inclusief een badkamer en een keuken. Het leuke is dat de nieuwe woningen qua plattegrond gelijk zijn aan het al gebouwde type Bosuil, waar we op Steenuilweide 9 een modelwoning van hebben. Een unieke kans om een nieuwbouwwoning te kopen en deze toch vooraf te bezichtigen.” Op zaterdag 5 april is de modelwoning weer van 11.00 tot 15.00 uur geopend tijdens de NVM Open Huizen Dag. Ook dan is het mogelijk een brochure en inschrijfformulier op te halen van woningtype Fazant. De inschrijfformulieren moeten voor maandag 14 april a.s. bij Bouwfonds ingeleverd worden.
De nieuwe woonwijk Keijzershof ligt aan de rand van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp en bestaat uit vier deelgebieden: De Erven, De Boszoom, De Eilanden en Het Centrum. Deelplan Vogelwijk is onderdeel van deelgebied Het Centrum. Het deelplan heeft een intieme sfeer, een eigentijdse uitstraling en ligt dichtbij het nieuwe winkelcentrum Keijzershof en direct aan het toekomstige wijkpark Het Groene Vizier. Er zijn nog enkele woningen van de typen Bosuil te koop. Kijk voor meer informatie op www.woneninkeijzershof.nl of bel met Bouwfonds (015) 276 04 00 of Ruseler Makelaars (015) 369 81 24.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12