Afbeelding

Huis te koop: Kruisstraat 50, Delft

wonen

Editie: Week 14, Jaargang 22 |

DELFT – Na een aantal jaar naar tevredenheid in dit vier kamer hoekappartement gewoond te hebben, gaan Danny Hasselbaink, zijn vrouw Celine en kinderen Evi en Mauro verhuizen. Het complex Rozemarijn is in 2006 opgeleverd en de woning verkeert dus in een uitstekende staat. Het complex is perfect gelegen aan de rand van het sfeervolle centrum van Delft.
Het volledig geïsoleerde appartement bestaat uit het gedeelte op de begane grond en heeft een eerste verdieping. Het is een appartement met een eigen voordeur aan de straat. Een rustige straat, want hoewel het bruisende centrum vlakbij is, woon je hier toch heel gemoedelijk.
De totale woonoppervlakte van dit hoekappartement is 125 vierkante meter. Het appartement is zo ingedeeld, met de woonkamer op de eerste verdieping. Het woongedeelte is volledig voorzien van een fraaie parketvloer. De woonkamer is 40 vierkante meter en heeft veel lichtinval. De luxe woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.  “De tussenhal leidt naar de overige vertrekken”, zegt Danny. “Hier zijn nog twee slaapkamers en een badkamer.”
De eerste slaapkamer is 2.85 bij 4.08 meter. De andere slaapkamer is 3.22 bij 4.08 meter met toegang tot een fraaie patio. “De patio is voor gezamenlijk gebruik en is zeer ruim en altijd heerlijk rustig”, zegt Danny. “Op de patio bevindt zich het eigen privéterras. Op ieder moment van de dag is er wel een plek om heerlijk uit de wind en in de zon te kunnen zitten. Kleine kinderen kunnen hier ook heerlijk buiten spelen.”
De moderne badkamer is 2.97 bij 1.68 meter en is voorzien van een ligbad, een douche, een designradiator en een wastafelmeubel. Het toilet is separaat en ziet er keurig uit. Er is een inpandige berging met de opstelling voor de CV-combiketel, de WTW-installatie en de wasmachine-aansluiting. “Op de begane grond beschikt het appartement over een zeer ruime kamer van veertig vierkante meter”, zegt Danny. “Die kun je gebruiken als derde slaapkamer, maar ook als werkruimte of atelier. Het is ook nog mogelijk om hier twee aparte kamers van te maken.”
Het appartement beschikt over een eigen inpandige parkeerplaats. Verder is er een aparte bergruimte en een gemeenschappelijke binnenfietsenstalling. Het appartementencomplex Rozemarijn is in 2006 gebouwd op de plek waar ooit het klooster ‘Ursula’ stond. De woning is perfect gelegen op loopafstand van het gezellige centrum, de vele terrassen en winkelstraten, maar ligt toch op een rustige hoek. Het complex beschikt over een actieve Vereniging van Eigenaren.
De vraagprijs voor deze woning is 349.750 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roepman Makelaardij, (015) 213 41 34 of www.roepman.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12