Afbeelding

Start van de verkoop IJsvogelhof fase 2

wonen

Editie: Week 24, Jaargang 23 |

RIJSWIJK – Na een succesvolle verkoop en de realisatie van fase 1, start op donderdag 18 juni de verkoop van IJsvogelhof fase 2. De veertien ééngezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen liggen aan de levendige Broekmolenweg in Rijswijk. Nieuw wonen dus, maar wel midden in een bestaande wijk met alle voorzieningen dichtbij.

Geïnteresseerden zijn welkom tussen 18.30 en 20.30 uur in het kunstgebouw aan de Broekmolenweg 16 in Rijswijk. Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling heeft bewust voor deze locatie gekozen, zodat de aanwezigen kennis kunnen maken met de locatie en de woningen van fase 1. Tijdens het start verkoopevent is er alle ruimte voor het stellen van vragen en liggen de brochure en de prijslijst klaar.
De woningen zijn ontworpen met details uit de jaren-dertig-architectuur, zoals de bijzondere entrees, overstekende kappen, detailleringen in de gevel en de forse houten kaders om de grote ramen. Er worden veertien woningen in drie verschillende types te koop aangeboden. De ééngezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen verschillen onderling in nuance ook weer van elkaar. Dus net als het eerste deel van de ontwikkeling wordt ook fase 2 gekenmerkt door een rijke variatie aan woningen.
Bij de koop zijn een keuken en sanitair van Villeroy&Boch inbegrepen. De ontwikkelaar biedt in de optionele sfeer diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden aan, zodat de kopers het huis nog meer naar hun hand kunnen zetten. De kopersbegeleiding van Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling staat de kopers bij om hen te adviseren en te begeleiden bij het maken van hun keuzes.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.deijsvogelhof.nl. Of neem telefonisch contact op met Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars via (015) 212 52 88.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12