Afbeelding

Feestelijk startsein voor bouw fase 8a van de Tuinen van Sion

wonen

Editie: Week 28, Jaargang 23 |

Toekomstige bewoners van de Tuinen van Sion in RijswijkBuiten laten een persoonlijke boodschap achter op de heipaal.

RIJSWIJK – De toekomstige bewoners van fase 8a van de Tuinen van Sion in RijswijkBuiten, hebben afgelopen donderdag, samen met wethouder Ronald van der Meij van de Gemeente Rijswijk, het feestelijk startsein gegeven voor de bouw van fase 8a.

De toekomstige bewoners hebben een persoonlijke boodschap achtergelaten op de heipaal, die door wethouder Van der Meij in de grond is geslagen. Fase 8a bestaat uit 35 duurzame ééngezinswoningen in drie verschillende woningtypes en vijftien appartementen. Alle woningen van dit bijzondere plan zijn in een zeer korte tijd verkocht. De vijftien appartementen zijn bestemd voor de verhuur. Belangstellenden kunnen zich aan het einde van dit jaar/begin volgend jaar hiervoor inschrijven.
Fase 8 is een gezamenlijke ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw ZuidWest en VolkerWessels Vastgoed. De bouw van deze woningen zal worden uitgevoerd door Boele & van Eesteren (VolkerWessels). In de komende tien jaar verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen nu en 2023 worden er 3.500 woningen gerealiseerd in Sion en ‘t Haantje. RijswijkBuiten wordt een wijk die in het oog springt. Een wijk voor en van iedereen, maar bovenal een duurzame wijk. Energiezuinig en dat ziet men terug in de energierekening. Maar ook duurzaam door de ruime opzet, standaard twee parkeerplaatsen per woning, de groene omgeving en het water in het gebied.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12