Afbeelding

1001Delft is nog niet uitverkocht, 'Was het maar waar'

wonen

Editie: Week 36, Jaargang 22 |

De bouw van het project 1001Delft gaat in het vierde kwartaal van dit jaar beginnen.

DELFT – De bouw van het nieuwbouwproject 1001Delft gaat beginnen. Er zijn namelijk voldoende woningen verkocht om de bouw te kunnen starten. Toch zijn nog niet alle woningen verkocht, dus belangstellenden kunnen zeker nog informeren naar de mogelijkheden. Hier en daar ging in de markt het gerucht dat de woningen en appartementen al uitverkocht zouden zijn, maar dit is dus niet het geval.

Om dit nog verder te bekrachtigen, komen de ontwikkelaars van dit plan GAM van Leeuwen Beheer en Weboma (tezamen WeGAMBo vof) nu met de ludieke campagne 'Was het maar waar', helemaal in het sprookjesachtige thema van 1001Delft. Dit is om de twee nog beschikbare ééngezinswoningen en de meerdere nog beschikbare appartementen (penthouses en unieke woon-werk-appartementen) onder de aandacht te brengen. De Plusbungalows in het plan zijn wel al helemaal uitverkocht.
Iedereen die al heeft gekocht gaat volgende week naar de notaris. Aan het eind van de maand zal het project 1001Delft ook echt zichtbaar gaan worden. Dat wil zeggen, de voorbereidende werkzaamheden. Nu ook de bouwvergunning onherroepelijk is geworden, zal het slopen van de huidige opstallen nog in september beginnen. De bouw van de woningen start aansluitend in het vierde kwartaal van dit jaar. Voor meer informatie over het kopen van een woning kunt u contact opnemen met Van Daal Makelaardij op telefoonnummer (015) 212 73 00.Voor meer informatie over het project zelf kunt u kijken op www.1001delft.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12