Afbeelding

Harnaschpolder

wonen

Editie: Week 13, Jaargang 22 |

Woningen bouwnummers 8 en 9 in Palet van Delft gezien vanaf de achterzijde met rechts op de foto de nog te koop staande woning.

Actueel in Harnaschpolder Delft: Palet van Delft en Klavertje Delft

DELFT – Weboma is in Harnaschpolder Delft druk bezig met diverse projecten. Weboma bouwt aan geluk in Harnaschpolder Delft, dat zou je zo wel kunnen zeggen. In 2009/2010 was er eerst Sprankelveld. Een prachtig wijkje waar de bewoners met veel plezier wonen en een tandartspraktijk gevestigd is. Hierna kwamen de projecten Waterleyn en Waterwijck, welke gebouwd zijn door Weboma. Inmiddels is de derde fase van Waterwijck in verkoop. In dezelfde periode is ook het project Zonnekastelen succesvol ontwikkeld en door Weboma gebouwd. Allemaal mooie referenties in de nieuwe woonwijk Harnaschpolder.
Op dit moment zijn de projecten Palet van Delft en Klavertje Delft actueel.
Klavertje Delft bestaat uit beneden- en bovenwoningen en ééngezinswoningen. De beneden- en bovenwoningen zijn inmiddels uitverkocht en in aanbouw. Gelijktijdig is ook begonnen met de bouw van 42 ééngezinswoningen van het type Klavertje 5. De verkoop van dit type en Klavertje 4 is in volle gang. Klavertje 4 met een breedte van 4,50 meter en Klavertje 5 met een breedte van 5,40 meter. Nergens in Delft vindt u zo voordelig een compleet uitgeruste ééngezinswoning. Het type Klavertje 4 is inmiddels uitverkocht en van het type Klavertje 5 zijn nog enkele huizen beschikbaar.
Het Palet van Delft krijgt negentien villawoningen, vrijstaande woningen en geschakelde woningen, met of zonder garage. Dat is het vertrekpunt. De twee-onder-één kapwoning met bouwnummer 8 is klaar en te koop. Op 5 april is er in deze woning een open huis (zie advertentie). Bouwnummer 9 is inmiddels opgeleverd, verkocht en bewoond. Er komen nog zeventien woningen, zowel geschakeld als vrijstaand, in Palet van Delft.
In Harnaschpolder Delft staat wat Weboma betreft nog het volgende op het programma: de afronding Palet van Delft en totaal circa vijftig woningen in fase 2 van het project Klavertje Delft, gefaseerd uitgevoerd.

Fotobijschrift: Woningen bouwnummers 8 en 9 in Palet van Delft gezien vanaf de achterzijde met rechts op de foto de nog te koop staande woning.


Bouw van Het Maatpakhuis officieel begonnen
DELFT – De eerste paal voor het nieuwbouwproject Het Maatpakhuis in Harnaschpolder Delft is op maandag 17 maart j.l. tijdens een feestelijke bijeenkomst geslagen. Het is een project van Stebru Bouw. Met het slaan van de eerste paal is de bouw officieel gestart. Inmiddels zijn de heiwerkzaamheden afgerond en is Stebru Bouw dus begonnen met de bouw van de funderingen. Binnen afzienbare tijd zullen de eerste contouren van het gebouw zichtbaar gaan worden in het landschap. Rond de zomermaanden zal het gebouw op hoogte zijn. De prognose is dat voor het einde van 2014 de woningen aan de kopers opgeleverd worden. Het Maatpakhuis is gelegen in de Harnaschpolder te Delft, nabij de dynamische binnenstad van Delft. Die ligt op fietsafstand. In de directe omgeving van de Harnaschpolder bevinden zich scholen, winkels, sportvelden en recreatiemogelijkheden. De recreatieplas en verschillende watergangen in de wijk maken de wijk sfeervol. Direct naast Het Maatpakhuis is het sfeervolle Hoflandenpark gesitueerd. Het project bestaat uit achttien betaalbare beneden- en bovenwoningen. De woningen worden standaard casco opgeleverd. Dit maakt mogelijk dat in samenspraak met de kopers de woningen geheel naar eigen wensen ingedeeld en afgebouwd kunnen worden. Zo hebben de kopers de mogelijkheid om zelf de woning af te bouwen of dit te laten doen door Stebru Bouw. Heeft u interesse om hier te komen wonen? Op dit moment zijn er nog slechts twee woningen in dit project beschikbaar. Een bovenwoning is 99 vierkante meter en een benedenwoning is 106 vierkante meter. Het project Het Maatpakhuis is een samenwerking tussen de Gemeente Delft, MIII Architecten en Stebru Bouw.
Fotobijschrift: Na het slaan van de eerste paal, zijn de funderingswerkzaamheden voor het project Het Maatpakhuis in Harnaschpolder Delft inmiddels begonnen.


BuitenLeven is vrijstaand wonen in een groene natuurlijke omgeving

DELFT - Vrijstaand wonen in een groene natuurlijke omgeving, maar toch alle stedelijke voorzieningen van Delft bij de hand? Dát kan in BuitenLeven. Aan de rand van Delft in de Harnaschpolder zijn achttien ruime kavels gesitueerd in een parkachtige omgeving. Een gebied om te wonen, maar bovenal te genieten van de ruimte, rust en natuur. XcellentHuis, een samenwerking tussen Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en Bot & Van der Ham, biedt in BuitenLeven achttien kavels waarop vier types villa mogelijk zijn. Aan u de keus!
Aan de rand van de Harnaschpolder verrijzen aan de Laan van Bentvelzen een achttiental villa’s met ieder een eigen stijl en uitstraling: modern, hedendaagse architectuur of landelijk. Een verscheidenheid aan keus, maar zo ontworpen dat de laan één kenmerkende uitstraling krijgt. De twintig kavels variëren van 500 tot 1.200 vierkante meter woonoppervlakte. Ook de vier types villa variëren in grootte (van 166 tot 200 vierkantemeter). Wonen in BuitenLeven is mogelijk vanaf 614.000 euro VON. U heeft ook de mogelijkheid de grond in erfpacht uit te laten geven. Tevens is er geen verkoopdrempel: uw woning kan direct gebouwd worden!
Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en Bot & Van der Ham, ontwikkelen en bouwen gezamenlijk onder de noemer XcellentHuis woningen ‘op maat’ naar de wens van de koper. Eerst bepaalt u, vanuit de vier villatype’s, welke woning u het meeste aanspreekt en welke kavel het beste bij u past. Samen met de projectbegeleider van XcellentHuis gaat u aan de slag om de woning verder helemaal naar wens te maken. Daarbij begeleidt XcellentHuis het hele traject tot aan de oplevering aan toe. Dit heet Begeleid Individueel Opdrachtgeverschap.

Fotobijschrift: BuitenLeven is een project van XcellentHuis, bestaande uit achttien villa’s met ieder een eigen stijl en uitstraling.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12