Afbeelding

Huis te koop: Kerkweg 47, Nootdorp

wonen

Editie: Week 11, Jaargang 22 |

NOOTDORP – Rob en Thilly Voogt zijn vijftien jaar geleden in deze vrijstaande villa in Nootdorp komen wonen. Hun kinderen waren toen net de deur uit. “We hebben het huis niet zelf laten bouwen hoor”, zegt Rob. “De villa is onder architectuur gebouwd en in 1990 opgeleverd. “Een heel belangrijke reden voor ons om voor dit huis te kiezen, was de aanwezigheid van een inpandig zwembad.”
Hiervoor woonden Rob en Thilly in het Westland. Hij is jarenlang directeur geweest van DEGA aan de Rotterdamseweg in Delft. Toen ze besloten te verhuizen, kozen ze voor deze stek in Nootdorp vanwege de goede bereikbaarheid. “En de keuze voor juist dit huis was echt een kwaliteitsoverweging”, vult Thilly aan.
Ze moeten nu gaan verhuizen wegens gezondheidsproblemen van Thilly. Waarschijnlijk kiezen ze nu voor een kleine bungalow met een tuintje, in elk geval dicht in de buurt van hun kleinkinderen. “Onze kleinkinderen vonden dit ook een geweldig huis”, vertelt Rob. “Die vinden het natuurlijk prachtig in het zwembad en we hebben in het souterrain ook een speelkamer voor de kinderen ingericht. Het was oorspronkelijk een biljartkamer, maar nu staat er een tafeltennistafel.”
De royale verhoogde entree hebben Rob en Thilly ingericht als bibliotheek. Vervolgens kom je in de ruime living van ongeveer 100 vierkante meter. De moderne open haard met gasaansluiting is sfeerbepalend. In de living zijn er diverse gezellige zithoeken. Voor de flatscreen televisie is een handig draaimeubel gemaakt, zodat je de keuze hebt vanuit welke zithoek je wilt kijken. De royale living heeft een vide. “Dat is erg leuk”, vindt Thilly. “Als je namelijk boven bent, kun je alles in de living volgen en ook gewoon met elkaar praten.”
In de living is een schuifpui naar een gedeeltelijk overdekt terras. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken van 7.55 bij 3.50 meter. De keuken heeft een opvallende ronde vorm. Hij is luxueus uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur en een kookeiland. Er is een ruime eetkeuken aanwezig. “Vanuit de bijkeuken is er nog een deur naar een terrasje aan de zijkant van de woning, waar je ook heerlijk in de schaduw kunt zitten”, zegt Rob.
Op de vide met balustrade bevindt zich een open kantoorruimte. De ruime slaapkamer is ongeveer 26 vierkante meter en is voorzien van een aircosysteem. “Via de spiegels aan plafond kun je door het vele glas zelfs zien wie er beneden voor de deur staat”, vertelt Thilly. Aangrenzend is er een ruime walk-in closet. De luxe badkamer van 3.10 bij 5.67 meter is voorzien van een whirlpool, een douche met zij-douches, een bidet, een toilet en een badkamermeubel met een dubbele wastafel.
In het souterrain zijn drie slaapkamers van respectievelijk 3.50 bij 4.00 meter, 4.90 bij 10.29 meter en 6.90 bij 9.89 meter. Een tweede badkamer met een douche en een toilet. Het zwembad is 3.75 bij 8.00 meter, met sauna en douche. Ook is er een wijnkelder met airco voor de juiste wijntemperatuur aanwezig. Hier is ook een dubbele inpandige garage voor twee personenauto’s.
De villa en het buitenterrein zijn volledig beveiligd met een geavanceerd camerasysteem.

De vraagprijs voor deze woning is 1.245.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Daal Makelaardij, (015) 212 73 00 of www.vandaalmakelaardij.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12